{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks kõigil peaks olema vähemalt üks Jäära tähtkujus sündinud sõber!

Me oleme inimesed ja meis kõigis on midagi head. Kui me tunneme end hästi, siis paistavad välja head küljed ja need ongi need jooned, mis ...

Me oleme inimesed ja meis kõigis on midagi head. Kui me tunneme end hästi, siis paistavad välja head küljed ja need ongi need jooned, mis meid kõige rohkem määratlevad. Jäärad ei erine teistest, nad on esimesed sodiaagimärkidest, kes sümboliseerivad uuendusi ja algust. Selle tähtkuju all on sündinud suured liidrid, kes oskavad oma ajas edasi liikuda ja minna läbi takistuste, mida elu neile ette toob. Nad on võitlejad, kellel ei jää kunagi leidlikkusest puudu ja kes on alati entusiastlikud.

Siin on 5 parimat Jäärade omadust, mille pärast teda imetletakse.

1. Ta on otsusekindel kõiges, mida ta ka ette ei võta

"Võit tuleb ainult siis, kui sa keeldud alla andmast ja kui sul on nii kõrged eesmärgid, et kõik takistused, kõik läbikukkumised ja kõik kaotused on ainult motiivi lisamiseks."

See tsitaat sobib hästi Jäärale, on siis tegemist tema era-, armastuse- või ametialase eluga. Ta annab alati endast rohkem, kui vaja. Ta tahab olla parim. Ta on võitleja, kes ei tagane kunagi, kes võitleb lõpuni ja teeb kõik endast võimaliku, et saada oma tahtmist. Lisaks sellele on vähe võimalik, et ta loobuks ja alla annaks, olenemata ajast, mida see temalt nõuab.



2.  Ta on aus, alati.... Isegi, kui see pole lihtne

Ausus on üks tema peamisestest omadustest selles maailmas, kus kõik on vale. Tema ei lasku nii madalale, et hakkaks silmakirjalikuks. Teda ei huvita asjade ilustamine enne välja ütlemist, kui ta millelegi mõtleb, siis ta räägib sellest ja teeb seda ükskõik, mis hinnaga. Hoolimata oma mõnikord liiga järsust otsekohesusest võib Jäär uhkust tunda selle üle, et ta mõtleb seda, mida ta ütleb ja ütleb seda, mida ta mõtleb. Vähemalt koos temaga võid sa kindel olla, et ta ei hakka sulle valetama.

3. Ta on enesekindel ilma, et peaks ülbe olema.

Jäära jaoks ei ole konkurentsi nii kaua, kui tema vastane pole sama tugev, kui tema ise. Ja seda juhtub väga harva. Mõned inimesed ajavad segi ülbuse enesekindlusega. Jäär ei ole ülbe, ta lihtsalt tunneb ja teab oma oskusi ja võimeid. Ta ei vaja teiste heakskiitu.


4. Ta on suur entusiast

"Entusiasm on suur jõud, mis võimaldab edu saavutada. Kui sa midagi teed, tee seda kogu oma jõuga Pane sellesse kogu oma hing. Märgi see ära oma isiksusega. Ole aktiivne, ole energiline ja sa suudad täide viia kõik, mida sa ette võtad. Ilma entusiasmite ei ole tehtud mitte midagi suurt."

See tsitaat sobib hästi Jäärale. Teda iseloomustavad enesekindlus ja entusiasm, mis võimaldavad tal mägesid liigutada. Optimism on üks omadustest, mis on talle samuti omane.

5. Ta on tulise loomusega

Puutub see siis karjääri tegemisesse, uue hobi harrastamisse või suhte loomisesse - Jäär teeb kõike kirglikult. See tulisus võimaldab tal edu saavutada kõiges ja teeb temast usaldusväärse ja pühendunud inimese.

Kommentaare ei ole