{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Edetabel kõige ausamatest ja otsekohesematest tähemärkidest!

giphy 1. Ambur Kui keegi üldse paistab silma oma otsekohesuse poolest, siis on see Ambur. Ambur lihtsalt ei oska valetada. Isegi, k...

giphy
1. Ambur

Kui keegi üldse paistab silma oma otsekohesuse poolest, siis on see Ambur. Ambur lihtsalt ei oska valetada. Isegi, kui ta seda tahaks, see ei ole üldse tema moodi. Tõe rääkimine on hea omadus aga mõnikord võib see talle valusalt kätte maksta. Sest kõikidele inimestele ei meeldi tõtt kuulda ja kui öelda sellisele inimesele seda, mida ta kuulda ei taha, siis ta muutub vihaseks. Sellisel puhul hakkavad inimesed arvama, et Ambur on südametu ja tundetu inimene, ehkki Amburi enda soov on kõigest teistele head teha oma arvamust avaldades. Ta ju ei taha valetada ja ta ei talu ka seda, kui keegi talle valetab. Talle meeldib ausus ja otsekohesus. Kahju lausa, et nii paljudel inimestel tõe kuulmisega raskusi on.

2. Jäär

Jäär ütleb tõtt ja teeb seda alati olenemata olukorrast. Talle ei meeldi, kui ta peab varjama seda, mida ta teab, tema jaoks puudub selles loogika ja mõte. Seega, kui keegi küsib temalt midagi, mis talle ei meeldi (et miks ta kannab just seda riietuseset) siis hakkab ta end tuliselt kaitsma. Ta ütleb tõtt ja teeb seda üsna järsult sõnu valimata. Sest tema tundeid ju riivati. Talle ei valmista mingit probleemi teistega konfliktsesse olukorda sattuda, tavaliselt just oma otsekohesuse pärast. Ta ei tagane mitte kunagi ja olgem ausad, kui tal ju on õigus, miks ta peakski?



3. Lõvi

Lõvi ütleb tõtt aga ainult siis, kui temalt seda küsitakse. Ta ei hakka kunagi kellelegi näkku valetama. Ta oskab olla vait, kui temalt midagi ei küsita aga vastupidisel korral ütleb ta kogu tõe välja ilma sõnu valimata. Seega lõpuks inimesed võivad lausa kahetseda, et üldse tema poole pöördusid. Tema aga tahab, et inimesed teda usaldaksid. Ta tahab olla juht ja hea juht teistele. Usaldusväärne inimene, kes oma lubadustest kinni peab.

4. Vähk

Vähid räägivad küll tõtt aga üritavad vähemalt seda teha nii meeldivalt, kui võimalik. Sest nii emotsionaalne inimene, kui ta seda on, ei saa ta teha meelega teistele haiget. Ta usub ise, et ausus on edu võti ja tal on õigus. Ja tegelikult on tema just see sodiaagimärk, kes tõtt rääkides kõige paremini sellega hakkama saab, sest ta on aus aga ei hakka kunagi teistele haiget tegema.

5. Neitsi

Neitsid räägivad mõnikord tõtt ja mõnikord nad ka valetavad. Nii et see on nii kahevahel. Mõnikord ütleb ta tõtt ja võib sellega teha palju haiget, teinekord katsub ta seda ilustada, et mitte teistele haiget teha. Tal ei ole tegelikult kunagi kavas haiget teha ükskõik kellele, sellepärast mõnedel kordadel ta eelistabki parem valetada aga seda ainult äärmistel puhkudel.

6. Sõnn

Sõnn on valmis valet kasutama aga ainult selleks, et vaidlusi vältida. Talle ei meeldi tülid täiesti tühiste asjade pärast. Sellepärast eelistab ta pigem valetada, kui tõtt rääkida. Kui ta tunneb end mõnes olukorras halvasti, siis valetab ta, et sellest välja tulla. Ta võib ka valetada selleks, et tuju tõsta endale ja tunda vähem südametunnistuspiinu.



7. Skorpion

Skorpionid valetavad selleks, et tunda end paremini. Kui ta tunneb end stressis olevat, siis ei tekita talle mingit raskust võtta mõni inimene sihikule ja valetada täiesti häbematult ainult selleks, et see inimene end halvasti tunneks ja tema ise seega end paremini tunneks. Ta valetab ka selleks, et dramatiseerida oma asju üle. Ta tahab paista huvitava inimesena ja ta ei kõhkle võtta kasutusele erinevaid taktikaid selle saavutamiseks. Kui ta aga elab kellegagi koos, kui ta kedagi tõesti usaldab, siis on ta tema vastu aus ja siiras.

8. Kaljukits

Kaljukits ei pea valetama aga teeb seda selleks, et teised teda ikka edasi usaldaksid. Sageli on ta sattunud sellisesse olukorda, kus keegi on tal palunud tõtt rääkida, tema aga on kasutanud selle asemel sarkasmi kui vahendit, mille abil mitte vastata. Oma lähedastele räägib ta alati tõtt aga kui ta peab teistele oma eraelust rääkima, siis võib ta valetada, et keegi täpselt aru ei saaks, mis ta elus toimub.

9. Veevalaja

Veevalaja räägib tõtt, kui ta teab, et ta vestluskaaslane seda vajab. Ta ei ole just kõige ausam tähemärk maailmas aga üldiselt räägib ta siiski tõtt ja inimesed peavad teda usaldusväärseks. Kui ta valetama peaks, siis teeb ta seda mingil põhjusel ja üldiselt on selleks põhjuseks see, et ta ei taha teistele haiget teha. Kui ta aga tunneb, et tema vestluskaaslane vajab maa peale tagasitoomist, siis võib ta olla lausa otsekoheselt aus.



10. Kalad

Kalad on sellises etapis, et neist on saanud lausa meistrid valetamiskunstis. Ta valetab nii hästi lausa, et ta jääb ise ka oma valesid uskuma. Aga ta ei valeta mitte kunagi omakasu pärast. See, et ta nii palju valetab, on sellepärast, et teiste tundeid hoida ja mõnikord ei pane ta ise tähelegi oma valesid. Ta ei talu kriitikat ja kui keegi otse sinu vastu välja astub, siis hakkab ta valetama, et sellest olukorrast välja saada.

11. Kaalud

Kui Kaalud valetavad, siis on selleks, et midagi saada. Ainuke inimene, kelle vastu ta täiesti aus on, on tema ise. Ta valetab samuti, kui keegi üritab selgeks teha, et ta eksib. Ta ei talu, kui keegi üritab temast targem olla ja ta võib valesid kasutada selleks, et endast ka mingit märki jätta. Ta ei valeta selleks, et teisi petta, ka mitte selleks, et teiste najal lõbutseda vaid selleks, et jätta endast hea mulje. Ta tahab, et tal oleks hea kuulsus. Ta tahab, et teised teaksid, kui suurepärane ta on.

12. Kaksikud

Ja lõpuks siis Kaksikud, kes on meistrid valetamiskunstis. Ta on valmis välja mõtlema igasuguseid lugusid ja jutustama lugusid, mida kunagi pole juhtunud. Tal on hästi viljakas kujutlusvõime. Temast võiks saada hea stsenarist, sest tema peas valmivad väga head filmid. Inimesed on üldiselt sellest teadlikud ja ei võta kõiki su sõnu tõsiselt, sest alati on üks võimalus kahest, et sa jälle oled midagi juurde lisanud. 



Kommentaare ei ole