{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Astroloogiliselt kõige sobivam kaaslane igale tähemärgile

Elu jooksul kohtume me paljude erinevate inimestega. Mõned tulevad ainult selleks, et midagi õpetada ja siis kaovad, teised jäävad kogu...


Elu jooksul kohtume me paljude erinevate inimestega. Mõned tulevad ainult selleks, et midagi õpetada ja siis kaovad, teised jäävad kogu eluks ja jätavad südamesse kustumatu jälje. Mõnedest saavad hingesõbrad, teised lähevad ja viivad kaasa purunenud unistused.

Milline on tähtede järgi sinule kõige sobivam kaaslane?

Jäär - vajab enesekindlat kaaslast

Jäärad on elujõulised, täid uusi ideid, aktiivse eluviisiga ja hästi energilised. Neile meeldib kiire ja tempokas elurütm. Nad vajavad inimest, kes suudaks neile järgneda. Ideaalne kaaslane peaks olema piisavalt enesekindel ja armastama riskida.

Hästi sobib: Jäär, Lõvi, Ambur, Kaksikud ja Veevalaja

Sõnn - vajab lojaalset ja romantilist kaaslast

Kui tal on truu ja lojaalne inimene kõrval, siis jääb ta tema kõrvale kogu eluks. Ta vajab usaldusväärset inimest, kes on piisavalt kohusetundlik. Talle meeldivad romantilised inimesed, kes oskavad teda panna ennast tundma erilise inimesena.

Hästi sobib: Vähk, Kaljukits, Neitsi ja Kalad 


Kaksikud - vajab intelligentset ja hea huumorimeelega inimest

Ta valib endale erilise hoolega kaaslast ja ei seo end ükskõik kellega. Ta on üks harvaesinevatest tähemärkidest, kes otsib tõelist armastust ja hingesõpra samas isikus. Ta vajab lõbusa iseloomuga inimest, kes on samal ajal intelligentne, inspireeriv ja kes oskab muuta ta elu huvitavamaks.

Hästi sobib: Lõvi, Kaalud, Jäär, Veevalaja

Vähk - vajab heasüdamlikku ja kaastundlikku inimest

Ta on ise suure südamega ja tal on nii palju teistele anda. Kui sa tahad aga tema kaaslane olla, pead sa oskama jagada ja anda. Tema ideaalne kaaslane peaks olema piisavalt tark ja teadma, kuidas panna teda ennast tundma armastatuna ja erilisena. Ning muidugi tuleb kasuks tähelepanelikkus, mida ta vajab.

Hästi sobib: Skorpion, Sõnn, Kalad ja Neitsi

Lõvi - vajab enesekindlat ja salapärast kaaslast

Selle tähemärgi all sündinud otsivad sellist kaaslast, kes armastab seiklusi ja kes oskab samuti hoida põnevust üleval. Lõvi ise on aga selline, kes tahab kogu tähelepanu alati endale, ta kaaslane peaks sellega varakult arvestama.

Hästi sobib: Kaksikud, Kaalud, Ambur ja Jäär 

Neitsi - vajab ambitsioonikat ja kohusetundlikku kaaslast

Neitsi on hästi nõudlik kõiges, ka armastuses. Tal on raske endale head kaaslast selle pärast leida. Tema kaaslane peaks olema motiveeritud, ambitsioonikas, otsusekindel ja kohusetundlik.

Hästi sobib: Skorpion, Kaljukits, Vähk ja Sõnn

Kaalud - vajab atraktiivset, enesekindlat ja intelligentset kaaslast

Tal on kõrged nõudmised. Talle meeldivad ilusad asjad ja ilusad inimesed. Tema ideaalne kaaslane peab olema hea välimusega, enesekindel ja tark. Teda köidab väline ilu ja enesekindlus.

Hästi sobib: Kaksikud, Veevalaja, Ambur ja Lõvi

Skorpion - vajab kirglikku ja konkurentsivõimelist kaaslast

Tema armastus on kirglik ja tuline, sügav ja tingimusteta. Ta on võimeline andma endast kõik. Ta vajab kaaslast, kes suudab teda ohjeldada. Teda köidavad inimesed, kellel on sügav hing ja hea kujutlusvõime, kes tunnetavad asju tugevalt aga ei paljasta kõiki oma saladusi.

Sobib hästi: Kalad, Neitsi, Kaljukits ja Vähk 



Ambur - vajab avatud meelega ja vabameelset kaaslast

Talle endale meeldib vabadus ja iseseisvus, ta ei talu inimesi, kes sõltuvad kellestki teisest. Talle meeldivad lõbusameelsed inimesed, kellel on avar maailmavaade. Talle meeldib, kui ta kaaslane aitab tal targemaks saada, selle asemel, et katsuda teda muuta.

Hästi sobib: Lõvi, Veevalaja, Jäär, Kaalud

Kaljukits - vajab kaaslast, kes on truu ja lojaalne

Ta on hästi valiv armastuses. Tema kaaslane peaks kindlasti olema elegantne ja tundma uhkust tema üle. Samuti peaks ta olema piisavalt intelligentne, oskama teda mõista. Ja kindlasti peaks ta jääma truuks.

Hästi sobib: Kalad, Sõnn, Neitsi ja Skorpion

Veevalaja - vajab lõbusat ja toredat kaaslast

Ideaalne kaaslane on see, kes on lõbus ja hea suhtleja, kellele meeldib põnev elu. Talle meeldib inimene, kes oskab teda naerma panna ning teeks hästi süüa. Sest ta on gurmaan.

Sobib hästi: Kaalud, Jäär, Kaksikud ja Ambur

Kalad - vajab usaldusväärset ja loomingulist kaaslast

Ta elab omaenda maailmas ja ei võta elu väga tõsiselt. Tema ideaalne kaaslane peaks olema usaldusväärne ja loominguline. Ta vajab inimest, kellega ta leiab emotsionaalse kontakti.

Sobib hästi: Vähk, Skorpion, Neitsi ja Sõnn













Kommentaare ei ole