{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 märki, mis näitavad, et sa oled leidnud ideaalse mehe

1. Ta paneb sind naerma Ta on rõõmsameelne aga mitte sarkastiline teiste suhtes. Teiste inimeste pilkamine viitab alaväärsuskomp...


1. Ta paneb sind naerma


Ta on rõõmsameelne aga mitte sarkastiline teiste suhtes. Teiste inimeste pilkamine viitab alaväärsuskompleksile, mida inimene põeb. Kui sa oled leidnud mehe, kellega sul on hea koos olla ja kes oskab sind naerma panna, siis hoia teda!

2. Ta ei raiska niisama raha


Tal ei ole harjumust kulutada raha asjade peale, mida ta ei vaja. Ta maksab oma arved õigeaegselt ja peab seda tähtsaks. Tal on säästud ja investeeringud. Ta on kohusetundlik ja see näitab, et ta suudab sinu eest hoolitseda.

3. Ta austab su eraelu


Ta ei kasuta ära hetki, mil sa duši all oled selleks, et su telefonis sinu sõnumeid lugeda. Kui tal tekib mingi kahtlus, siis räägib ta sellest otse. Ta usaldab sind selle jaoks piisavalt.

4. Ta vaatab sinuga filme, mida ta üksi ei vaataks


Ja see on mõlemapoolne. Tähtis on ju lihtsalt koos olla.


5. Sa isegi tahad, et ta su perega kohtuks


Sest ta on just selline nagu neile meeldiks. Ta ei ole labane, oskab ennast üleval pidada ja on viisakas. Temaga on huvitav rääkida.

6. Ta saab su sõpradega hästi läbi


Ja ta ei näe probleemi, kui sa tahad oma sõpradega koos aega veeta. Ta isegi tuleb mõnikord teiega kaasa aga laseb teil ka omavahel olla. Lisaks sellele kiidavad su sõbrad su valikut heaks.



7. Teda ei huvita su eksid


Ka see, kui sa talle räägid oma minevikust, ei tekita talle probleeme. Ta ei hakka sulle esitama liigseid küsimusi ja ei taha kõike teada. Ja ta ei taha ka seda teada, mitu meest sul juba on olnujd.

8. Ta ei ela oma viha sinu peal välja


Peale rasket tööpäeva on inimesed tihti kergesti ärritunud ja pinges. Ideaalne mees aga oskab oma emotsioone kontrollida. Ta ütleb sulle, et tal oli raske päev ja et ta ei tunne end hästi. Ja et sa laseksid tal olla natuke omaette.

9. Ta tahab, et sa oleksid õnnelik


Ja et sa viiksid oma unistused täida. Ta tahab, et sa oleksid sina ise.



Kommentaare ei ole