{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 iseloomujoont, mis meestele naiste juures meeldivad

tumblr Kas sina tead, millised naised tegelikult meestele meeldivad? Üldiselt kalduvad naised arvama, et kõikidele meestele meeldivad...

tumblr
Kas sina tead, millised naised tegelikult meestele meeldivad?

Üldiselt kalduvad naised arvama, et kõikidele meestele meeldivad naised, kes näevad välja nagu fotomodellid; naised, kes on ilusad ja seksikad. Aga alati see ei ole nii.

Armastus ei ole silmapaistev ja seksikas välimus, armastus on hoopis midagi muud. Peret ei looda paariks aastaks lõbutsemise eesmärgil, pere loomine on tõsine asi, mis nõuab mõlemapoolseid pingutusi ja vaeva. Milliseid naisi mehed siis valivad elukaaslasteks tavaliselt?

1. ENESEKINDEL NAINE

Selline naine tunneb end hästi just sellisena nagu ta on. Ta tunneb enda üle uhkust ja ei taha end muuta mitte kellegi pärast.

Ta ei vaja kedagi, kes talle ütleks, et ta on ilus, kindlasti ei otsi ta meeste liigset tähelepanu.

Ta ei vaja meest oma ellu, sest ta ei kahtle mitte kunagi iseendas.


2. INTELLIGENTNE NAINE

Meestele ei meeldi olla koos lapsikult käituvate naistega. Eriti mida rohkem aastad edasi lähevad, seda rohkem otsivad mehed tõsist suhet.

Nad tahavad, et naine oleks neile võrdne ja täiendaks neid intellektuaalsel pinnal.

Nad tahavad väljakutseid ja tark naine teab, kuidas teha.

3. SÕLTUMATU NAINE

Selline naine saab oma probleemidega väga hästi ise hakkama, ta on piisavalt täiskasvanud selleks. Ja meestele see meeldib. Mitte ühelegi mehele ei meeldi mängida oma kallima lapsehoidjat.

Kui naine ei suuda oma igapäevaste probleemidega ise hakkama saada ja vajab pidevalt mehe abi, siis lämmatab ta mehe lõpuks. Mehel võib tekkida tunne nagu ei suudaks naine üldse üksi midagi teha.

4. NAINE, KES HOOLITSEB OMA KEHA JA VAIMU EEST

See ei tähenda, et naine peaks välja nägema nagu Adriana Lima aga ta peab oskama enda eest natukenegi hoolt kanda. Mitte meeste, vaid iseenda pärast.

Sest selline naine tahab end hästi tunda, hoolimata mehest.

Selline naine hoolitseb enda keha eest, et olla terve ja tunda end hästi nii seesmiselt, kui välimiselt.



5. LOJAALNE NAINE

Ta ei ole truudusetu. Ta ei hakka oma meest selja taga laimama. Ta usub oma mehesse. Ta on lojaalne.

6. NAINE, KES EI OLE MATERIALIST

Mitte ühelegi mehele ei meeldi naised, kes on vaid raha peale väljas. Mehed hindavad naisi, kellel on muud väärtushinnangud. Naine, kes pidevalt raha tahab või kalleid kingitusi, ei ole kindlasti see, mida nad otsivad.

7. NAINE, KES LASEB MEHEL OLLA MEES

Selline naine on teadlik, et mehed ja naised on erinevad ja tulevad erinevatelt planeetidelt. Selline naine ei sunni meest tegema naiste asju, vaid laseb tal vaadata sporti telekast, olla koos sõpradega jne.

8. NAINE, KES HINDAB TA SÕPRU

Sest sõbrad on osa mehe elust.

9. NAINE, KES AITAB MEHEL PAREMAKS MUUTUDA

Selline naine aitab mehel välja tuua tema tugevamaid ja paremaid külgi. Selline naine oskab meest toetada. See on naine, kelle kõrval mees tahab olla parem homme, kui ta oli eile.








Kommentaare ei ole