{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 põhjust, mille pärast mees naise vastu huvi kaotab ja milles naine ise süüdi on

Oled sa juba mõtelnud selle üle, miks mõned mehed näitavad suhte alguses nii suurt huvi üles ja siis äkki jätavad kõik pooleli? Mõni...

Oled sa juba mõtelnud selle üle, miks mõned mehed näitavad suhte alguses nii suurt huvi üles ja siis äkki jätavad kõik pooleli?



Mõningatel juhtudel on tegemist meestega, kes mängivad naiste tunnetega ja olid ainult ühe asja peale väljas aga teistel kordadel oled kõiges süüdi sina ise ja mitte keegi teine.

Mehed tegutsevad kõik enam vähem sama mudeli järgi ja kasutavad vana head plaani, et oma eesmärki saavutada ja selleks on jahi pidamine naise järgi, k

Kui sa sellest reeglist kinni ei pea, siis hävitad sa ära kogu huvi, mis tal sinu vastu olla võib ilma, et sa ise sellest endale aru annad.

Seega, kui sa oled viimasel ajal hakanud märkama, et su kallim on eemalolev ja teistsugune, siis võib-olla oled sa kaotanud tema silmis huvi ja teinud järgnevaid vigu.

1. Sa oled hakanud tema järel jooksma

Kui sa hakkad tal järgi jooksma, siis tema enam sinu järgi ei jookse. Nii lihtne see ongi.

Kui sa saadad talle pidevalt sõnumeid, organiseerid koguaeg kokkusaamisi, kiidad teda ja teed kõik, et ta tunneks end erilisena sinu silmis, siis oled sa teinud suure vea ja hakanud tal järgi jooksma ja kõik luhta ajanud.

Ära tekita pingeid ja ära katsu talle oma väärtust tõestada.



2. Sa läksid liiga vara tema juurde õhtut veetma


Kõik mehed eelistavad veeta õhtupooliku pigem kodus, kui restoranis. Aga kodus ei pea ta sulle muljet avaldama ja kodus on palju kergem sind voodisse meelitada (kui see juba pole tehtud).

Milline põhjus ka ei ole, ära mine liiga ruttu tema juurde, sest kui see kord juba tehtud on, võib ta lugeda töö lõpetatuks ja sinu vastu hakata vaikselt huvi kaotama.

3. Sa lasid ta liiga ruttu oma voodisse

Just nii. Naised, kes lasevad mehi ruttu voodisse, on kergelt kättesaadavad saagid, kelle pärast ei ole vaja suurt pingutada selleks, et teda võita. Sest need naised rahulduvad vähesega. Mehed tahavad tegelikult naisi, kes endast lugu peavad ja kes ei lase end nii ruttu voodisse meelitada.

4. Sa oled nagu avatud raamat

Hea on olla aus ja oma elu kohta tõtt rääkida aga veel parem on leida tasakaal. Kui mees sinust kõike teab, teab sinu harjumusi, kõiki sinu lemmikloomi, kes sul on olnud, siis kaob tema huvi sinu vastu vähehaaval.

Sa pead alal hoidma natuke salapärasust ja laskma tal aeg-ajalt endalt küsida, kus sa oled ja millega sa tegeled.

Nii näeb ta, et tal on veel palju avastada sinu kohta ja ta jookseb sul järgi niikaua, kuni on kõik teada saanud (seda, mida sina talle vähehaaval teada annad).



5. Sa oled alati saadaval

Kui sa kohe telefoni haarad, kui ta sulle helistab ja kohe valmis oled, kui ta sind kutsub, siis oled sa liiga palju saadaval.

Kui sa kõik oma toimetused tema pärast tühistad, lihtsalt sellepärast, et ta tahab sind näha, siis oled sa tema jaoks liiga saadaval.

Ja see on üks põhjustest, miks ta sinu vastu huvi kaotab.

Ela oma elu ka ja anna talle mõista, et aeg-ajalt peab ta olema kannatlik, kui tahab sinuga koos olla.

6. Sul pole mingeid piire

Kui sa võtad vastu kõik, mis ta sulle annab, kui iga tema sõna on sinu jaoks kuld, kui sa talle kunagi vastu ei vaidle, siis näitad sa, et sul pole piire.

Kui mees aru saab, et mida ta ka ei ütle, mida ta ka ei tee, sa oled kõigega nõus ja ei vihasta, siis kaotab ta igasuguse austuse sinu vastu isegi, kui tal oli mingi huvi alguses.

Pane piirid paika ja hoia neist kinni. Nii võtad sina ise kontrolli enese kätte.

7. Sa ei esita ultimaatumeid


On ta sulle juba pettumust valmistanud hiljaks kohtumisele jäädes või mõne muu tõsisema põhjuse pärast ilma, et sa midagi talle julgeksid öelda?

Sa oled liiga hea isegi, kui südamepõhjas tahaksid sa talle etteheiteid teha.

Sa ei pane talle ultimaatumeid peale ja ei sunni teda mõtlema oma tegude tagajärgedele ja tema kaotab igasuguse huvi sinu järgi jooksmiseks.



Kommentaare ei ole