{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis näitavad, et sa oled halvas suhtes

Halbu suhtes tuleb ette igal pool, nii kodu- kui tööseinte vahel. Need suhted võtavad sinult palju energiat ja tekitavad peavalu. Elu a...

Halbu suhtes tuleb ette igal pool, nii kodu- kui tööseinte vahel. Need suhted võtavad sinult palju energiat ja tekitavad peavalu. Elu aga halva ja mürgise inimese kõrval on vaimselt kurnav. Selline elu on pingerikas. Sa tunned end süüdi, tunned stressi ja pettumust.


Üldiselt kulub selleks enne natuke aega, kui mürgine inimene oma tõelist palet näitab. Ja siis on juba raske midagi muuta.

Kuidas teada saada, kas sa oled halvas suhtes? 

Normaalses suhtes tunneb inimene end hästi ja turvaliselt. Ta hindab end sellisena nagu ta on. Ta suudab vabalt väljendada oma tundeid ja emotsioone. Normaalses suhtes valitseb vastasikkune usaldus, tugi ja hea suhtlemine.

Millised on aga märgid, mis näitavad, et sa oled halvas suhtes? 


1. Mida sa ka ei tee, kui palju sa ka ei pinguta - sellest ei piisa mitte kunagi.


Mürgine inimene tahab sind koguaeg maha teha, sind alavääristada, alandada ja sinu üle pilgata. Ta kritiseerib sind pidevalt.

Sa saad temaga hästi läbi ainult siis, kui sa temaga nõus oled.

2. Kõik, absoluutselt kõik keerleb ümber tema.


Vestlus mürgise inimesega on ainult ühepoolse suunaga liiklus. Kõik keerleb ümber tema, sinu tunnetest ja arvamustest pole tal asjagi. Ta ei kuula sind mitte kunagi ja viib alati teema omaenda isiku peale. Ta tahab, et viimane sõna jääks temale, ükskõik millise hinnaga.

Tal pole südametunnistuspiinu ja sellepärast ta ei tunne ei kahetsusi ega hingepiinu kõige selle halva pärast, mis ta sulle teinud on. Tema jaoks loeb ainult tema isiklik heaolu ja tema enda vajadused.

3. Ta tahab, et sa oleksid sama õnnetu nagu tema ise seda on.


Läbi kogu selle kriitika, mis ta sinu poole saadab, tahab ta tegelikult, et sa end sama halvasti tunneksid nagu tema ise. Ta ei tunnista sulle seda iialgi aga tegelikult on tal väga madal enesehinnang. Ja ainus võimalus, mis ta on leidnud selleks, et end paremini tunda ja oma valukoormat vähendada, on seda sinuga jagada ja panna sind end sama halvasti tundma.

4. Sa pole enam sina ise.


Sa ei sobi talle sellisena nagu sa oled ja sa lihtsalt pead, et ta sind edasi armastaks, mängima kedagi teist ja varjama oma tõelist nägu. Ja tihti ei tunne sa ise ka enam ennast ära.

5. Ta ei taha, et sa edu saavutaksid.

Kui sa tahad midagi elus korda saata, pilkab ta sind ja väidab, et sa pole selleks võimeline. Tegelikult tunneb ta end sellega ohustatuna. Ta ei taha, et sul läheks paremini, kui temal. Ta külvab su oma pessimismi ja negatiivsusega üle, et sind nurka suruda ja tulevikku mustades värvides näidata.

Mida sa ise sellest arvad? 

Kuula oma sisemist häält ja lase end juhtida sellest, mis õige on.


Kommentaare ei ole