{ads}

HIDE

Viimased

latest

Testi end: vali üks juveel ja vaata, mida see sinu isiksuse kohta paljastab!

Vali üks juveelidest, see, mis sulle kõige rohkem silma hakkab. Ära vali liiga kaua ja ära muuda oma valikut. Tegemist on testiga, mis ...



Vali üks juveelidest, see, mis sulle kõige rohkem silma hakkab. Ära vali liiga kaua ja ära muuda oma valikut. Tegemist on testiga, mis paljastab alateadvuses toimuvat, sellepärast tuleb arvesse võtta kõige esimesena langetatud otsus.




Heidame pilgu vastustele! 


Esimene vääriskivi: PÄRL




Sa oled eelkõige rahuliku loomusega inimene, kes tunneb oma väärtust. Sa mõtled alati enne, kui oma arvamust avaldad. Samuti kaalud sa kaua enne tähtsate otsuste langetamist. Sulle meeldib asju ise ellu viia, see tekitab sinus rahulolutunde. Isegi, kui pärl ei ole kõige otsemas mõttes vääriskivi, on ta pärit loodusest. Pärleid hinnatakse kõrgelt juba iidsetest aegadest saadik. Sa oled väga tark inimene, sa oled elust palju õppinud ja jätnud kõik õppetunnid meelde. Sa analüüsid üldse palju ja oled sügava sisemise hingeeluga. Sinu ellu on saabumas suuremat sorti muutus, tegemist on millegi positiivsega, sa pead lihtsalt silmad avama!



Teine vääriskivi: RUBIIN




Rubiinid on vääriskivid, mis kaunistasid kuningate kroone juba sajandeid tagasi. Kui sa valisid rubiini, siis tähendab see seda, et sa oled täis energiat ja elurõõmu. Sinu huvialad köidavad sind ja sa oled pühendanud asjadele, mis on sulle südamelähedased, kogu oma elu. Rubiin on vääriskivi, mis näitab võimu ja samal ajal iha, edu ja juhtivat positsiooni. Jube pikemat aega võitled sa millegi pärast, ära anna praegu alla, sest varsti on sellel lõpp ja sa võid tunda uhkust selle üle, et oled nii tugev olnud hoolimata kõigest ja et sa vastu pidasid.

Kolmas vääriskivi: TEEMANT




Sa oled otsusekindel inimene, ambitsioonikas ja tugeva iseloomuga. Sul on teiste inimeste üle positiivne mõju. Nii nagu teemant, särad ka sina sisemiselt ja see ei jää kellegi eest varju. Kui teised tunnevad end halvasti, oled sina see, kes suudab neid jälle naeratama panna. Teemant on maa kõige tugevam looduslik mineraal ja see kehtib ka sinu kohta. Sind ei murra miski, sinus leidub alati jõudu, et edasi minna. Sa oled töökas ja aus. Sinu ellu on saabumas midagi ootamatut ja toredat, võib-olla kardad sa end sellega on kohe siduda aga ära muretse, kõik läheb hästi ja sa ei pea kahetsema.



Neljas vääriskivi: AKVAMARIIN




Sulle meeldib põnevust täis elu, sulle meeldivad seiklused. Sa näed elu alati positiivse külje pealt. Akvamariin ei ole kivi, ta on palju rohkemat. Akvamariin tähendab ookeani sügavust ja kaitset. Sa tõesti hoolid inimestest, kes on sulle tähtsad. Võib-olla oled sa viimasel ajal tundnud natuke suuremat masendust ja rahutust, kui tavaliselt või on igavus võtnud sinult kogu su energia. Aga ole kannatlik - sinu ellu tuleb taas põnevust ja varem, kui sa seda oodatagi oskad.

Viies vääriskivi: TSITRIIN



Sa oled sõbralik inimene, hea südamega ja sinu elurõõm on nakkav. Sa oled avatud meelega, täis põnevaid ja huvitavaid ideid. Inimesed imetlevad sind. Sa oled optimist, keda on raske unustada. Sa lahendad probleeme ruttu ja leiad alati kõige paremaid lahendusi, mis kõigile sobivad. Viimasel ajal võib-olla on sul olnud mõned murepilved sinu elutaevas. Peatselt aga tuleb päike taas välja, see on ainult aja küsimus ja kõik pilved kaovad.


Kuues vääriskivi: ROOSA TURMALIIN



Kui sa valisid selle vääriskivi, siis oled sa paljudele inimestele väga oluline. Sa mõistad teiste tundeid ja oled väga kaastundlik. Sa oled väga hea inimene, kes ei suuda mitte kellelegi haiget teha. Kõik usaldavad sind. Sind köidavad su huvialad. Kui turmaliini hõõruda käte vahel või soojendada, siis muutub ta elektrit täis. Mis puutub sinusse, siis kui sinuga halvasti ümber käiakse, reageerid sa samuti vastavalt. Ja just hiljuti tundsid sa ebaõiglust, hinga sügavalt sisse, see kõik leiab peatselt hea lõpu.



Seitsmes vääriskivi: AMETÜST




Kui sa selle vääriskivi valisid, siis on su elu täis värve ja vikerkaart. Sa oled väga tark inimene. Kui sa millessegi usud, siis pühendud sa sellesse kogu oma hinge ja jõuga, mitte miski ei saa sind takistada. Ametüsti tuntakse, kui vääriskivi, mis toob tasakaalu ja kontrolli tagasi. Ja see sobib sinu isiksusega, sest sa oled rahuliku loomusega. Teiste inimeste jaoks oled sa esimene valik, kelle käest nõu küsida, sa aitad alati teisi inimesi.

Kaheksas vääriskivi: PERIDOOT




Sa suudad jääda rahulikuks ja säilitada külma närvi ka kõige pingelisematel aegadel. Sa pöörad palju tähelepanu detailidele ja armastad hästi organiseeritud elu. Kui sa oled mingi otsuse langetanud, ei suuda keegi sind panna seda muutma ega teisiti mõtlema. Kui sa kedagi armastad, siis kogu oma südamest. Sa meeldid teistele tänu oma positiivsele loomusele. Sa oled valgus paljude inimeste jaoks. Ära unusta vahepeal peatud ja mõtelda iseenda peale. Keegi või miski tuleb, kui sa ootad seda kõige vähem - mõni sõber, hea õnn või kallim!

Kommentaare ei ole