{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks liblikas ja saa teada, mida see sinu isiksuse kohta räägib!

Paljudes kultuurides sümboliseerib liblikas muutuseid, evolutsiooni ja rõõmu. Antiik-Kreeklased uskusid, et liblikate nägemine toob eneseg...

Paljudes kultuurides sümboliseerib liblikas muutuseid, evolutsiooni ja rõõmu. Antiik-Kreeklased uskusid, et liblikate nägemine toob enesega kaasa suuri muutuseid elus. Erinevates religioonides peetakse liblikaid elu ja lootuse sümboliteks. See, kuidas röövikust saab ilus liblikas, on nagu näide inimese vaimsest arengust.



Vali üks liblikas ja vaata, mida see sinu kohta räägib.



Liblikas nr. 1


Kui sa valisid selle liblika, siis viitab see sellele, et sa hoolid oma lähedastest palju. Inimesed peavad sind usaldusväärseks ja ei kõhkle sulle oma muredest rääkida. Sina oled see, kes oskab alati head nõu anda. Sa oled aus ja oled õigluse eest alati väljas. Kahjuks lased sa tihti oma headust ära kasutada, sellepärast pead sa õppima ei ütlema, et iseennast kaitsta.



Liblikas nr. 2


Sa pakatad energiast. Kui sa oled midagi pähe võtnud, siis ei peata sind miski. Kui sa midagi tahad, teed sa kõik, et oma tahtmist saada. Tihti teed sa asju aga ilma mõtlemata, see võib sulle pahandusi kaasa tuua.




Liblikas nr. 3


Sa oled väga hea südamega inimene. Sa ei saa aru, miks teised sind tihti ei mõista. Sa usud iseendasse ja oma võimetesse aga sa ei tea, mida sa tegema peaksid, et end rakendada ja oma unistusi täide viia. Ebaõiglus, mida sa näed, teeb sulle haiget ja sa tahaksid selle vastu võidelda.

See kõik kurnab sind tegelikult ja sa peaksid õppima olema tugevam, et end säästa.



Liblikas nr. 4

See, et sa selle liblika valisid näitab, et sinus on alles lapsepõlve unistused. Samas just need unistused, mis on sulle kallid, takistavad sul päris elu elamast, sest sa tihti elad sa pilvedes.

Ent sa unistad ka sellest, mida sa vajad ja tead, et soovi korral võid sa oma unistused täide viia.







Liblikas nr. 5

Valides selle liblika tõestad sa, et oled aus, ettevaatlik ja hästi organiseeritud. Sa oled täpne igas eluvaldkonnas. Sa oled analüüsiv ja kaalud läbi alati kõik võimalused. Sa oled hea aga oskad oma sõna maksma panna ja ütled vajadusel oma arvamuse välja ka siis, kui sa peaksid oma sõnadega teistele haiget tegema.



Liblikas nr. 6


Oma loomult oled sa optimistlik, rõõmsameelne ja lõbusa loomusega. Sinu elu koosneb armastusest. Sinu arvates saab õnn alguse iseendast ja sa ei kavatsegi oma elu mööda saata kurvalt ja kahetsustega. Sa tahad, et su päevad oleksid päikesepaistelised ja täis positiivseid mõtteid.

Sageli aga ei näe sa tänu oma mõtteviisile asju sellisena nagu nad on.



Liblikas nr. 7

Sa oled külgetõmbav inimene, armastusväärne ja sa naudid elu. Sul on hästi suur tutvusringkond. Rutiinil ja igavusel pole sinu elus kohta, sa vajad vaheldust ja tahad palju lõbutseda.

Ent ära unusta, vahel tuleb olla ettenägelik ja kõik seiklused ei ole head.



Liblikas nr. 8


Kui sa valisid selle liblika, siis on sul värviline isiksus. Sa oled hästi loominguline ja armastad end läbi selle väljendada. Sa oled andekas aga ei leia sellele alati väljundit. Sa pead olema üksi selleks, et end paremini tundma õppida ja leida inspiratsiooni.

Kommentaare ei ole