{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: see, mida sa esimesena pildil näed, võib öelda palju selle kohta, mis sind hetkel murelikuks teeb!

Iga inimene näeb elu ja sündmusi talle omasel moel. Sest igal inimesel on oma läbielatud kogemused, mis on loonud tema isiksuse just se...


Iga inimene näeb elu ja sündmusi talle omasel moel. Sest igal inimesel on oma läbielatud kogemused, mis on loonud tema isiksuse just selliseks nagu ta on.

Vaadates ühte pilti, leiab iga inimene selle pärast sellele oma tõlgenduse, mis erineb teistest. Mõnele hakkavad silma ühed detailid, teistele jälle teised.

Seekordne isiksusetest aitab sul teada saada, mis sind viimasel ajal kõige rohkem murelikuks või rahutuks on teinud ja seda tänu loomale, keda sa kõige esimesena pildil nägid.



Vaata allolevat pilti. Millist looma või lindu näed sa kõige esimesena? 







Sinine lind




Kui sa nägid kõige esimesena sinist lindu, siis viitab see sellele, et sa tunned end viimasel ajal üksi ja oled natuke segaduses.  Üksindusetunne peegeldab vajadust teistega suhtlemise ja läbikäimise järele. Katsu luua päris suhteid teiste inimestega, mitte ainult virtuaalseid. Inimestega, kellel on samad huvid, kui sinul ja kelle seltsis sa tunned ennast hästi.

Kaelkirjakud




Kui sa märkasid esimesena kaelkirjakuid, siis viitab see sellele, et su töö- ja rahaasjad teevad sind murelikuks. See on üsna suureks stressiallikaks ja võib viia depressioonini. Sa pead midagi ette võtma selles suhtes ja tegema kõik, et su vaimne heaolu ja tervis selle pärast kannatama ei peaks.


Lõvi




Kui sa nägid esimsena lõvi pildil, siis tähendab see seda, et juba pikemat aega kannad sa üsna suurt koormat. Sinu peal lasub mitme inimese heaolu ja sa pead olema nende pärast tugev. Sa oled harjunud, et pead alati hakkama saama ja teiste jaoks kõik tegema aga mõnikord peaksid sa mõtlema ka iseenda heaolule.




Panter



Kui sa nägid esimesena pildil pantrit, siis tähendab see seda, et su praegune suhe tekitab sinus stressi. Sul on tunne, et teie vahel olev lõhe ainult suureneb. Sa ei tea, mida homne päev teile toob ja millega see kõik lõppeb. Parim viis on rääkida oma elukaaslasega, suhtlemine on ainus asi, mis aitab lahendada probleeme.


Pardid



 Kui sa nägid parte esimesena, siis tähendab see seda, et sa tunned end natuke üksikuna. Sa tahaksid oma tunnetest rääkida aga kardad, et teised mõistavad sind valesti. Ära unusta, et oma tunnetest rääkimine ei ole kindlasti märk sellest, et sul on liiga nõrk iseloom.

Sebrad




Kui sa nägid esimesena sebrasid, siis tähendab see seda, et sa muretsed oma või mõne lähedase tervise pärast. Tervisele mõtlemine on iseenesest positiivne, sest see paneb sind samal ajal tegutsema selles suunas, et sa rohkem liiguksid ja tervislikumalt toituksid. Ent liigne muretsemine võib tekitada tõelist stressi ja muutuda veelgi suuremaks probleemiks. Ela tervislikult ja ära muretse liiga palju oma tervise pärast.

Kommentaare ei ole