{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Millist looma või lindu sina esimesena pildil näed? Vaata, mida mida see sinu kohta räägib.

Loomadel võib olla meiega palju rohkem ühist, kui me seda arvatagi võime. Kui hästi sina ennast tunned? Kas sa võid näiteks öelda, milli...

Loomadel võib olla meiega palju rohkem ühist, kui me seda arvatagi võime.

Kui hästi sina ennast tunned? Kas sa võid näiteks öelda, millisena teised sind iseloomustavad? Mis muudab sind selliseks nagu sa oled?

Selleks, et õnnelik olla, on tähtis endast paremini aru saada.

Selle testi pildil on 9 looma ja lindu: kotkas, liblikas, koer, palvetajaritsikas, vähk, krabi, hunt, hobune, kukk ja tuvi. See loom või lind, mida sa esimesena näed, saab sinu juhiks ja võib paljastada sinu kohta olulisi asju.







Kui sa nägid esimesena kotkast...




Sa oled sihikindla iseloomuga inimene, kes on sündinud kõrgelt lendama. Kahtlemata oled sa enesekindel. Sa tegeled asjadega, mis on tõesti olulised ja ei raiska oma aega draamadele ega mõttetutele vaidlustele.

Sa oled julge ja ei karda üksi lennata, sellepärast jõuadki sa elus kaugele ja viid enamiku oma unistustest ellu. Paljud ei mõista sind aga teiste arvamus ei puuduta sind, sest sinu jaoks on kõige tähtsam sinu iseseisvus ja vabadus.

Liblikas




Sa oled läbi elanud mitmeid katsumusi ja tundnud oma piire. Ent kõik see on muutnud sind veelgi tugevamaks, kaastundlikumaks ja targemaks.

Sinu elus on mitmeid erinevaid tahke aga sa oled sellega harjunud, sa oled õppinud elama teadmisega, et elus ei lähe alati kõik nii nagu sa tahaksid. Sa oled liitnud oma hinges jõu, usu ja lootuse parema tuleviku nimel.



Koer



Sa oled lojaalne, tähelepanelik ja väärid elus paremat. Sul on hea süda ja sa oskad hinnata seda, mis tõesti tähtis on.

Sinu suurim soov on elada nende lähedal, kes sulle olulised on ja tegeleda asjadega, mis on sulle südamelähedased. Sa tahad jagada suuri ja väikesi rõõme inimestega, kes on sinu ümber. Sa oled oma hingelt noor, ainulaadne ja sobid hästi kõikide inimestega.



Palvetajaritsikas



Sa oled kannatliku loomuga ja otsusekindel, sa leiad alati õige hetke tegutsemiseks selleks, et saada seda, mida sa tahad.

Paljud inimesed alahindavad sind, sest sa oled pigem introvertne ja ei räägi kõigest, mida sa mõtled. Tegelikult aga on sinus väga suured väärtused peidus, mis aitavad sul alati nii ennast, kui teisi aidata paremat elu saavutada.

Krabi




Sa oled mitmekülgne inimene, kes kohandub hästi igas olukorras. Sa jääd alati truuks oma väärtushinnangutele ja põhimõtetele. Sa oled väga tark ja inspireerid sellega teisigi.

Sa oled õppinud kadedatest ja halbadest inimestest eemale hoidma, sa avad oma südant ainult headele inimestele. Selle pärast elad sa rahus ja sul on piisavalt jõudu, et saada üle kõikidest oma probleemidest ilma liigse muretsemiseta.



Hunt



Sinu spirituaalne külge on hästi tugev, sind peetakse teiste hingeliseks juhiks. Sa oled pigem salapärane, julge ja intuitiivne, kellele meeldib võtta elu, kui suurt seiklust. Sa ei karda elada.

Ühiskonnas valitsevad reeglid ja piirangud ei ole tehtud sinu jaoks, sul on oma mõttemaailm ja oma nägemus. Paljud mõistavad sind hukka aga sa oskad ise vahet teha sellel, mis on õige ja mis vale.

Hobune


Sa oled vaba hing, sa eelistad olla alati see, kes sa oled ja armastad üle kõige vabadust. Sa lased end juhatada oma südamel.

Sa oled hea inimene, kaastundlik, kes tahab elada iga päev midagi, mille üle õhtul uhkust tunda. Sa tahad olla õnnelik. Tänu sinu soovile olla vaba, kaotad sa mõned inimesed oma elust aga see muudab sind ka lähedasemaks nendele, kes jagavad sinu mõttemaailma.



Kukk


Sa oled eriline inimene, väga intelligentne, natuke spirituaalne. Sinu suurim  soov on teha seda, mis sulle meeldib ja tõestada endale, et sa oled loodud suurteks tegudeks.

Sa võid läbida mitmeid raskeid perioode tänu teiste hukkamõistule ja tänu mõnedele olukordadele, ent see ei takista sind sugugi ellu viimast seda, mida sa oled otsustanud teha. Sul on suured ideaalid ja kõrged mõtted.

Tuvi



Sa oled rahumeelne ja katsud alati muuta maailma paremaks paigaks, külvates enda ümber armastust, kaastunnet ja headust. Mõned inimesed peavad sind nõrgaks, sest sa tunned tõesti südamevalu asjade pärast, mis teisi ainult õlgu kehitama panevad. Tegelikult oled sa aga erakordne inimene ja maailm oleks palju ilusam, kui sinusuguseid nagu sina, oleks rohkem.

Sa suudad ellu viia kõik, mida sa tahad, ainult sul puudub mõnikord püsivus selleks. Sa võid olla enese üle uhke.

Kommentaare ei ole