{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida mehed oma naiselt kuulda tahaksid?

K õik inimesed on erinevad ja kõigil on erinevad vajadused ja soovid. Kõik sõltub omavahelisest suhtest ja iga inimese isiksusest. Ent...

Kõik inimesed on erinevad ja kõigil on erinevad vajadused ja soovid. Kõik sõltub omavahelisest suhtest ja iga inimese isiksusest. Ent on asju, mida enam-vähem kõik mehed mõnikord kuulda tahaksid.

Mõlemal sugupoolel on omad eelistused ja vajadused. Nii nagu naised tahavad end tunda armastatuna ja väärtustatuna, on ka meestel vaja teada, et nad on vajalikud. Hoolimata muljest, mida mehed üritavad ühiskonnapildis endast jätta, vajavad nad samuti tähelepanu ja esiletõstmist.

Milliseid lauseid aga meeldiks neile oma väljavalitu poolt kuulda?

1. Sa oled ilus

Ei saa salata, ka meestele meeldivad komplimendid, eriti, kui need tulevad tema kallima poolt.
See aitab suurel määral tõsta mehe enesekindlust ja aitab kaasa tema heaolule, kindlustades samal ajal, et ta sulle meeldib. See pealtnäha nii tavaline lause tekitab rahulolutunde ja annab talle teada, et sa ainult teda näed. Kui sa tahad tõsta oma mehe enesekindlust, siis sa tead, mida sa tegema pead.



2. Ma olen sinu üle uhke


Sinu mees annab endast parima, et oma projekte ja eesmärke ellu viia, ta tahab, et sa tema üle uhke oled. Sellepärast vähim, mis sa saad teha, on seda talle öelda. Ütle, et sa oled temaga rahul ja et ta teeb head tööd. See motiveerib teda ja paneb teda veelgi rohkem pingutama.

3. Sa näed hea välja


Kui mees palju trenni teeb ja tõesti vaeva näeb, et end heas vormis hoida, siis meeldiks talle seda ka sinu suust kuulda, et sa seda hindad. Seega teaks ta, et ta sind huvitab aga ka seda, et sa märkad tema füüsilisi muutumisi. Ütle talle, et ta meeldib sulle rohkem, see motiveerib teda. Ja õpi ka tervislikult toituma.

4. Ma armastan sind

Kõik tahavad olla armastatud ja teada, et tema tunded ei ole ühepoolsed. Tavaliselt teevad mehed selles vallas esimese sammu aga samas meeldiks neile väga, et nende kallim seda ka ise neile ütleks. Mehed tahavad tunda ja teada, et neid ihaldatakse ja samas garanteeriks see samuti, et teda vastu armastatakse.


5. Sa oled super

Mees tahab, et ta naine oleks rahul kõigega ja sellepärast on oluline talle näidata, et tema pingutusi väärtustatakse. See garanteerib talle teadmise, et te olete samal lainel.

6. Räägi mulle, mis valesti on, ma olen siin, et sind kuulata.


Vastupidiselt levinud arvamusele tahavad mehed, et naised neid kuulaksid. Nad vajavad toetust ja nõuandeid. See pole sugugi märk nõrkusest, vastupidi. Kui mees sinu poole pöördub ja sulle oma asjadest räägib, siis usaldab ta sind ja asetab sind üsna erakordsele kohale oma elus.

7. Ma olen sinu jaoks olemas

Ühiskond paneb meestele peale üsna suure pinge ja sellepärast on hea, kui nad teavad, et mis ka ei juhtuks, ta võib oma naisele loota.

8. Ma usaldan sind


Sinu mees usaldab sind ja tahab et see oleks vastastikkune. Raske on jagada oma elu kellegagi, kes sind pidevalt kahtlustab. Ãœtle talle, et sa teda usaldad.

9. Tänan sind.

Ära unusta teda tänada, sest nii nagu sina, võitleb ka tema teie õnne eest ja selleks, et sind õnnelikuks teha. Väike tänu ei ole liiast ja motiveerib teda veelgi suurematele pingutustele.

10. Ma austan sind

Pole midagi ilusamat, kui vastastikkusele austusele rajatud suhe.

Kommentaare ei ole