{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et su kaaslane võib sind petta

On osa inimesi, kellel on raske kiusatustele vastu seista. Teised jälle tunnevad, et nende suhe pole enam selline nagu enne ja vajavad o...

On osa inimesi, kellel on raske kiusatustele vastu seista. Teised jälle tunnevad, et nende suhe pole enam selline nagu enne ja vajavad oma ellu midagi uut. Põhjuseid, mis viivad truuduse murdmiseni, on palju. Ent kahepalgeline elu võib kaasa tuua paju probleeme. Kõige raskemini mõjub see sellele inimesele, kelle usaldust ja armastust on petetud.

10 märki, mis viitavad sellele, et su kaaslane sind petta võib

1. Teie vahele on tekkinud emotsionaalne lõhe

Kui enne oli teie suhe teistsugune ja viimasel ajal on sul tunne, et ta hoiab sinust eemale, siis ilmselt on aeg leida põhjus. Üks võimalustest on alati, et su kaaslasel on keegi teine.

2. Te ei ole enam nii palju koos

Suhte alguses olite te kogu aeg koos ja tegite kõike koos. Nüüd aga tundub, nagu ei tunneks ta enam üldse vajadust sinuga koos olla. Ta eemaldub sinust kogu aeg, leides alati mingi uue vabanduse.


3. Ta on hakanud liiga palju hoolitsema oma välimuse eest

Mingil hetkel sa märkasid, et ta ei pingutanud enam üldse selleks, et sulle meeldida. Aga see ei pannud sind muretsema. Ent nüüd korraga on ta hakanud enda välimuse eest taas hoolitsema aga sa näed väga hästi, et sina selle muutuse põhjuseks küll ei ole. Ta on hakanud tervislikult toituma, teeb sporti ja käib tihedamini juuksuri juures.

4. Ta tööpäevad on palju pikemad

Ta ütleb sulle, et peab jääma kauemaks töö juurde, et midagi lõpetada. Ometi sa ei usu seda.

5. Ta räägib, et sa peaksid rohkem oma sõpradega aega veetma

Ta saab ise ka aru, et on sind natuke hooletusse jätnud ja eelistab, et sa end tema pärast üksi ei tunne. Samas aitab see tal vähem end süüdi tunda.



6.  Sa ei huvita teda enam

Varem pööras ta sinu vastu rohkem tähelepanu, kuulas sind ja rääkis oma tegemistest. Nüüd ei huvita sa teda enam üldse.

7. Ta peidab oma telefoni ja arvutit sinu eest

Ta on vahetanud salasõna ja hoolitseb alati, et ta telefon temaga kaasas oleks.

8. Sa ei saa teda kätte

Sa tead küll, et tal on telefon alati kaasas aga ometi, kui sa talle helistad või kirjutad, ei vasta ta sulle kunagi.

9. Ta ei taha sinuga enam vahekorda astuda

Kui su kaaslane sind enam lihtsalt ei taha, siis võib see olla sellepärast, et tal on keegi teine. Kui ta aga korraga tahab uusi asju voodis katsetada, võib see olla märgiks, et keegi teine neid talle on õpetanud.

10. Ta ärritub liiga kergesti

Truudusetul kaaslasel on must südametunnistus ja ta tunneb pidevat rahutust hinges. Selletõttu võib ta muutuda agressiivseks sinu vastu ja olla lihtsalt ebameeldiv. 








Kommentaare ei ole