{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksuse test - INFJ, kõige harvemini esinev isiksusetüüp. Tunne ennast paremini!

INFJ isiksusetüüpi inimesed on introverdid, intuitiivsed, tundelised ja otsustajad. Oled sa juba kuulnud Myers Briggs indikaatoritüübis...


INFJ isiksusetüüpi inimesed on introverdid, intuitiivsed, tundelised ja otsustajad. Oled sa juba kuulnud Myers Briggs indikaatoritüübist? Tegemist on kõige maailmas kõige rohkem kasutusel oleva psühholoogilise testiga, mille autorid on Katherine Briggs ja tema tütar Isabel Briggs Myers. Tegemist on tegelikult Carl Gustav Jungi erinevate psühholoogiliste tüüpide teooria adaptatsiooniga, mis võimaldab enda isiksust tuvastada 16 erineva isiksusetüübi vahel ja mis aitab paremini iseennast mõista selleks, et leida parem suund elus või siis parandada oma suhteid teistega. Kõige harvemini esinev isiksusetüüp on INFJ, mis on intuitiivne, introvertne, tundlik ja kiire otsuselangetaja.



10 märki, et sul on INFJ isiksusetüüp

1. Sul on tunne, et sa erined teistest


Väga vähestel inimestel on sama isiksus nagu sinul ja sellepärast kõik ei mõista sind ja sina ei mõista neid. Selletõttu on sul tunne, et sa ei leia maailmas oma kohta. Sa tunned, et oled teistsugune ja oled alati teistest erinenud. Kõige sellepärast eelistad sa veeta aga pigem üksi, kui koos inimestega, kes sind ei mõista ja sinust aru ei saa.



2. Sa muretsed teiste inimeste pärast

Küsides teiste käekäigu kohta huvitab see sind tõesti ja sinu jaoks on teiste heaolu tähtis. Sa tahad teada, kuidas teistel läheb ja mõistad tihti sõnadetagi teise inimeste hingeseisundit. Samas tekib sul soov teda aidata nii hästi, kui võimalik.

3. Sinuga koos tunnevad inimesed ennast hästi

Sa oled sooja südamega inimene ja paned teised end hästi tundma. Sulle usaldatakse palju, sinuga jagatakse lootuseid ja salasoove. Sa oled teiste usaldust väärt ja kõik tunnevad seda.



4. Sa põgened halbade inimeste ja probleemide eest


Sa katsud küll kõiki mõista ja teistest aru saada aga halbade kavatsustega inimeste eest sa põgened. Sa hindad headust ja lahkust teistes inimestes.

5. Sa ei talu lärmi ja pealiskaudsust

Sa otsid tõde. Tihti pealiskaudsed jutuajamised väsitavad sind.

6. Sa oled kaastundlik

Sa mõistad teisi inimesi ja tahad neid toetada. Sa oled esimene, kes hädalisele käe ulatab ja teda aitab.

7. Sa tahad suuri asju korda ajada

Sa mõtled ja analüüsid palju, sul on suured kavatsused ja sa tahad leida elul sügavamat mõtet. Sa näed asju globaalselt.



8. Sa oled haritud ja intelligentne

Sa oled intellektuaalne inimene, kes otsib pidevalt uut infot. On siis tegemist psühholoogiaga, enesearenguga, spirituaalsete teemadega või teadusega, sulle meeldib õppida ja avardada silmaringi.

9. Sa oled täiuslikkuse otsija


Oma loomult oled sa introvert, sul on palju huvialasid ja sulle meeldib end edasi arendada. Sa töötad palju ja näed palju vaeva, oled hästi organiseeritud ja suudad ellu viia oma tööd metoodiliselt.

10. Sa oled kameeleon

Sa oled tõeline introvert ehkki sinu tuttavad arvavad, et sa oled pigem ekstravert. Ja sellepärast, et sa paistad teistele alati elurõõmsa ja tegusana.






Kommentaare ei ole