{ads}

HIDE

Viimased

latest

Iseseisev, otsusekindel, mässava hingega - Kaalude tähemärk

K aalud on üks suur segadus kõigest samal ajal: ühel hetkel on ta suutmatu otsuseid vastu võtma ja järgmisel hetkel pole temast otsus...

Kaalud on üks suur segadus kõigest samal ajal: ühel hetkel on ta suutmatu otsuseid vastu võtma ja
järgmisel hetkel pole temast otsusekindlamat. Ta võib ihata iseseisvust aga vajada kedagi enda kõrvale, keda hellalt kallistada. Ta võib otsida kadunud armastust kogu oma elu. Ta võib armastada korda ja ometi jätta kõik asjad vedelema. Ta võib olla laisk nagu kass ja järgmisel hetkel tööd rabada, nagu poleks tal muud eesmärki elus. Kaalude tähemärk on tavalise inimese mõistuse jaoks liiga keeruline. Liiga palju kahemõttelisust on tema peas. Ja kõigest sellest saab ainult tema ise aru.

Kaaludest naine on väga naiselik, ilusate näojoontega, õrn ja leebe, armastab võrgutada, sensuaalne, kunstihingega, salapärane. Ta otsib oma ellu harmooniat, peensust, ilu, ta vajab suhteid, sõpru, sära ja hiilgust.

Mis on iseloomulik Kaalude tähemärgis sündinud inimesele? 

Ta võib veeta terve päeva nuputades, miks üks või teine inimene teda ei armasta. Ta otsib seletust, ta mõtleb kas ta ise selleks midagi tegi. Sest ta ei taha halbu suhteid teiste inimestega, ta tahab kõigiga hästi läbi saada. Ta tahab, et teda nähakse ja austatakse.



Ta ei tea ise ka, mida ta tahab.

Ta tahaks õhtul koju jääda aga samal ajal kisub teda miski välja teistega lõbutsema. Tal on tunne, nagu jääks ta millestki olulisest ilma koju jäädes ja välja minnes hakkab kahetsema filmi, mida vaadata tahtis.

Otsuste tegemine lõppeb loobumisega.

See väsitab teda liiga palju, parem minna magama. Hommik on õhtust targem.



Sa väldid konflikte.

Ja sellepärast sa ei hakka oma sõpradele otse välja ütlema seda, mida sa arvad. Sellepärast nad panevadki jalad sinu juures diivani peale  ilma, et sa midagi ütleksid. Sa katsud asju ajada äär-veeri ilma kellegi tundeid haavamata ja räägid, kui kalliks see diivan sulle maksma läks jne.

Armastus kestab igavesti.


Sest see on ju nii, mis mõtet muidu üldse kokku jääda! Sellepärast jäid sa ju niikauaks vallaliseks ja vaatasid oma sõprade suhteid pealt, pannes kõrva taha kõik vajaliku, mida vaja teada.

Sa pingutad alati, et kõik omavahel hästi läbi saaksid.

Sest harmooniline elu on ju palju ilusam, kas pole?



Sind tuntakse laisa ja tööka inimesena.

Töö juures oled sa virk ja usin tehes teistelegi silmad ette. Oma kodus ei liiguta sa sõrmeotsagi.

Sul on rafineeritud maitse.

Sa ostad endale 80- eurose veinipudeli ja 300 - eurosed kingad. Sa armastad kulutada.

Sa oled hea näitleja.

Sul tuleb ette hetki, kus mitte miski, absoluutselt mitte miski ei lähe nii, nagu vaja ja sa tahaksid akna lahti teha ja karjuda kogu maailmale oma valu ja ahastust. Aga sa ei tee seda, sa neelad oma uhkuse alla, kuivatad pisarad ja naeratad nagu kõik oleks kõige paremas korras, kui sinult küsitakse, kuidas sul läheb. Sa ei taha, et kogu maailm teada saaks, kuidas sa end tunned.

Sa ootad alati viimase minutini.


Isegi, kui sulle on antud kaks nädalat, et millegagi valmis saada, ootad sa viimase minutini, et sellega tegelema hakata.


Kommentaare ei ole