{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milliste tähemärkide all on sündinud need kõige paremad mehed?

Kui sa oled vallaline ja otsid oma elu armastust, siis pane nüüd hoolega tähele: sodiaagi 12st tähemärgist paistavad eriliselt silma neli,...

Kui sa oled vallaline ja otsid oma elu armastust, siis pane nüüd hoolega tähele: sodiaagi 12st tähemärgist paistavad eriliselt silma neli, kellel on kõik head omadused, et olla ideaalne abikaasa, sõber, mees jne.

SKORPION

Kui sa oled sattunud mõne Skorpioni otsa, siis on sul vedanud. Isegi, kui esmapilgul võib tekkida mulje nagu on nad liiga salapärased ja keerulise iseloomuga, siis kui sa kord tema südame endale võitnud oled - parimat meest pole kuskilt võtta! Ta on alati truu ja ei tee kunagi midagi, et sulle haiget teha.

KAKSIKUD

Kui sa otsid endale elukaaslast, kellega sul kunagi igav ei hakka, kes on alati valmis kõiges kaasa lööma, siis lõpeta otsimine - Kaksikute tähtkujus sündinud mees on sulle loodud. Ta on lõbusa loomuga, armastab naerda, võtab elu kergelt, alati heas tujus - mida veel tahta?



VÄHK

Tema elus on kõige tähtsamal kohal tema pere. Kui sa unistad lastest ja oma kodust, siis vaata mõne Vähi tähtkujus sündinud mehe poole - sa ei pea pettuma. Kui sa ta leidnud oled, oled sa suure õnnega koos. Truudus ja armastus tulevad boonusena kaasa, mitte iialgi ei tule tal mõtet pähe minna mujale vaatama.

KAALUD

Ta on kõige romantilisem mees, ideaalne igale naisele! Lisaks sellele ei tule teie kodus kunagi vaidlusi ega tülisid ette, talle ei meeldi see. Ta teeb kõik, et teie kodus valitseks rahu. 


Kommentaare ei ole