{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks me peaksime rohkem hindama inimesi, kes on sündinud Skorpioni tähtkujus?

S korpion ei teeskle, ta jääb alati iseendaks. Ta on lojaalne inimene.  Teda kardetakse ja umbusaldatakse, sest ta võib vahest torgata...

Skorpion ei teeskle, ta jääb alati iseendaks. Ta on lojaalne inimene. 

Teda kardetakse ja umbusaldatakse, sest ta võib vahest torgata ja olla liiga kangekaelne. Sellepärast ei ole tal just kõige parem kuulsus. Tegelikult eelistavad paljud neist eemale hoida, et probleeme vältida. Ent tegelikult ei ole need Skorpionid ise, kes probleeme tekitavad.

1. Skorpionid on lojaalsed ja romantilised kaaslased.

Ei ole kerge leida nii lojaalset ja pühendunud kaaslast, kui Skorpion. Ta toetab sind kõikides ettevõtmistes ja teeb kõik, et sind aidata. Kui ta sind armastab, on ta täiesti sinu kogu oma hingega. Elu tema kõrval on nagu tore ja rikastav reis.

2. Ta on erakordne sõber.

Vähe on neid inimesi, kes viitsivad ja suudavad sinu eest nii hästi hoolitseda, kui Skorpion. Ta jääb alati sinu kõrvale tagades, et sul oleks kõik, mida sa vajad selleks, et õnnelik olla. Sa võid teda usaldada ja talle kõigest rääkida, ka siis, kui ta enam pole sinu sõber ei reeda ta seda, mida sa talle oled usaldanud.


3. Ta on väga hea intuitsiooniga.

Ta tunneb alati ära, kui midagi on halvasti või hästi. Tal on väga hea intuitsioon ja tal on tugev side iseenda ja universumida. Iga kord, kui sa vajad abi, palu tal end aidata, sest ta eksib harva.

4. Ta pöörab palju tähelepanu detailidele.

 Ta näeb läbi selle, mis on silmale nähtav.

5. Ta teab, kuidas põhjalikult ja sügavalt teemat arutada.

Erinevalt paljudest inimestest on Skorpion võimeline rääkima ükskõik millisel teemal.



6. Ta on äärmiselt loominguline

Talle meeldib muuta paremaks seda, mis on juba olemas või luua täiesti uusi asju. Tal on tihti ideed, mis erinevad sellest, millega me oleme harjunud ja mis avaldavad teistele muljet.

7. Ta on üldiselt siiras ja autentne.

Ta ei teeskle, et on keegi teine. Kui ta on sinuga, siis sellepärast, et ta sind armastab. Kõik, mis ta sulle ütleb, tuleb südamest, on siis tegu kriitika või kiidusõnadega. Ta ei karda tõtt öelda.

8. Ta on sündinud selleks, et võita ja vallutada

Üldiselt talle kaotada ei meeldi, ta annab endast alati parima ja tal on potentsiaali. Kui sa tahad edu saavutada ükskõik millises valdkonnas, kutsu Skorpion oma meeskonda ja sa ei pea kahetsema!

Kommentaare ei ole