{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kogu tõde (millest ei räägita ja mida keegi ei tunnista) tähemärkide kohta!

Jäär Kui su tee peaks ristuma mõne Jääraga, siis ole hea ja astu ruttu kõrvale. Kui ta on roolis, siis ta usub, et talle on kõik luba...


Jäär

Kui su tee peaks ristuma mõne Jääraga, siis ole hea ja astu ruttu kõrvale. Kui ta on roolis, siis ta usub, et talle on kõik lubatud. Ta ei tee välja mitte ühestki radarist, võtab kurve nagu oleks ta ralliäss, ei arvesta teiste juhtidega. Eraelus on ta täpselt samasugune. Ta tormab, pea ees. Ta murrab sisse kinnistest ustest. See ongi temale iseloomulik - tormata, ilma mõtlemata ja kaalumata. Ja tulemus - ta on sellest tähtkujust, kellega juhtub kõige rohkem õnnetusi ja kellel on kõige rohkem arme. Aga tema auks tuleb öelda, et ta ei kurda mitte kunagi ja kinnitab sulle alati, et kõik on kõige paremas korras. Ideaalne kaaslane neile, kellele meeldib põnev ja seiklusrikas elu ja kes tahavad adrenaliinilaengut laadida.

Sõnn

Temaga ei maksa kiirustada. Eriti mitte söögilauas. Tema elu eesmärk - elada selleks, et süüa! Kindlasti ära satu meeleheitesse seda nähes ega tee talle etteheiteid, et ta sööb kogu aeg. Ta ei talu etteheiteid ja võib pärast pidada sinu vastu pikka viha. Ära katsu muuta tema harjumusi. Ta vajab just sellist elu nagu ta endale on valinud ja ei armasta muutusi. Vastasel korral puudutad sa tema õrna kohta. Kindlasti ära küsi temalt raha. Ta on kõikidest tähemärkidest kõige ihnsam. Mis puutub aga voodiellu, siis on Sõnni tähtkujus sündinud mehed kõige paremad. Ideaalne valik kõigile, kes armastavad veeta oma päevi voodis.



Kaksikud

See, mis temaga tore on, on see, et kohe tekib selline tunne, nagu tunneksite te üksteist juba ammu. Ta elab täiesti omas maailmas, on mõnikord kahepalgeline ja tal pole kunagi sama isiksus. Väga hea suhtleja ja veel parem poliitik, ta suudab kõikidele kärbseid pähe ajada vajaduse korral. Eraelus võib ta olla üsna raske iseloomuga, välja arvatud alguses muidugi aga hiljem mõtleb ta ainult endale ja räägib ainult iseendast. Aga, tal on suur kujutlusvõime ja hea huumorimeel. Ideaalne kaaslane kõikidele, kellele meeldivad filmid. Ta on jube hea näitleja.

Vähk

Täiskuu ajal on parem teda vältida. Siis on temaga nagu suure mõõna ajal - vaatepilt on väga ilus aga parem on hoida eemale, kui sa temaga ühes paadis oled selle tujuka ja ootamatu tegelasega. Ta on hästi tundlik kõige ümbritseva suhtes, ta kannatab teiste pärast, lausa nii palju, et muutub tüütavaks ja väsitavaks. Siis tõmbub ta endasse ja mõtleb oma emale. Või siis katsub läbi magamise lohutust leida. Teda saab rahustada nii, kui sa talle kommi pakud. Ideaalne kaaslane kõigile, kes armastavad emalikku hoolt pakkuda, sest ta on kõige suurem laps, kes kunagi suureks ei kasva.

Lõvi

Selleks, et teda armastada, ei pea olema uhke, sest varem või hiljem teeb ta sulle selgeks, et sa pole mitte midagi väärt temaga võrreldes. Jah, muidugi on ta ilus, tark ja atraktiivse välimusega. Ta möirgab teistest paremini ja teab, kuidas olla, et valguses paremini silma paista aga ta uhkustab natuke liiga palju. Ta tahab, et teda imetletakse ja teeb kõik, et paista hallist massist silmma. Ja tänu oma sihikindlusele ja pingutustele suudab ta endale tihti teha koha nende seas, kes on kõrgele jõudnud. Ta kulutab ilma lugemata. Ideaalne kaaslane kõigile, kellel on kurtisaanide hing ja kes armastavad luksust... ükskõik, millise hinnaga!

Neitsi

Temaga koos on elu nagu mündiviskamises - kull või kiri. Kull - Neitsi on vagur ja sõbralik, kiri - Neitsi läheb täitsa hulluks. Vagur ja mõistlik Neitsi on aga surmigav. Ta on töökas aga tööväliselt ja peale koduste tööde ( talle meeldib oma elamist läikima lüüa, ta on lausa korramaniakk!) ei ole tal suurt midagi öelda. Ideaalne kaaslane kõigile, kes ei taha kellegi varjus elada, sest vagur Neitsi ei paista silma ja ei sära. Hull Neitsi aga on juba teistsuguselt meelestatud. Ta räägib vahetpidamata ja on üsna väsitav. Ta on äärmuslik ja vastupidiselt oma vagurale õele paistab tema teiste seast silma. Mõned peavad teda lausa geeniuseks. Ideaalne kaaslane kõigile, kes on psühholoogiaõpingud pooleli jätnud.



Kaalud

Tõesti pole vaja ennast ärritada ja hakata temalt uurima, mis tal südame peal on. Ta ei hakka sulle seda nagunii ütlema. Sest ta ei tea ise ka, mida ta tahab.  Ta tahab kõigile head meelt teha, ei taha kedagi solvata. Ta tahab tasakaalustada kõik tasakaalust väljasolevad suhted inimeste vahel, muuta harmoonilisemaks see, mis on inetu. Selles džungliseaduste maailmas on Kaaludel raske oma kohta leida. Ta valetab iseendale... Ja teistele ka. Ta on truudusetu aga see pole tema süü. Ta ei oska EI öelda. Ideaalne kaaslane kõigile, kes tahavad, et õigus alati neile jääks. Ta ei hakka kunagi vastu vaidlema.

Skorpion

See on kõige tapvam sodiaagimärk. Kui vanapaganal oleks pilk, siis oleks see Skorpioni pilk. See on pilk, mis hüpnotiseerib ja annab talle teiste üle kogu väe ja võimu. Kui sa unistad rahulikust ja ilusast suhtest, siis ära jää temaga ja põgene parem. Väävlilõhn ja kirg võimu järele iseloomustavad teda. Ta on agressiivne ja intuitiivne, ta ei talu valet ega tunnete leigust. Tema imetlejad väidavad, et ta on teravmeelne. Statistika järgi on just Skorpionite seas kõige rohkem seeriamõrtsukaid. Ideaalne kaaslane kõigile, kes tahavad sado-maso suhteid.

Ambur

Esmapilgul paistab ta inimlik. Rahulik, tore ja toetust pakkuv. Lahe kuju noh! Aga lähemale minnes hakkab selguma, et tal on see hobusekabi, millega vajalikul hetkel lüüa nii, et sa pikka aega mäletad. 
Ja kui ta peaks noole lendu laskma, jääb valu sulle eluks ajaks meelde. Lühidalt, parem on temaga parajat vahemaad hoida siis, kui sa tahad teda rõngastada või lihtsalt viimast sõna endale saada. Ta on taltsutamatu ja teda pole võimalik kodustada. Truudusetu on ta ka, alati valmis traavima sinna, kus rohi on rohelisem. Ideaalne kaaslane neile, kes armastavad kauboifilme.



Kaljukits

Ta on elus pettunud. See on ka üsna loogiline, sest kogu oma elu veedab ta tööd rabades. Lõbu jaoks on aeg alles siis, kui töö on tehtud. Ja seda ei juhtu just tihti. Tulemuseks - ta ei lõbutse sageli ja on teiste peale pahane. Ta ei hakka kunagi teistelt abi paluma. Sest kokkuvõttes on töö tema tervis ja üldiselt elavad Kaljukitsed üsna vanaks. Ideaalne kaaslane neile, kes tahavad elada korrapärast elu ja mitte kannatada puuduste all.

Veevalaja 

Veevalaja on tulnukas. Ta ei sarnane mitte kellelegi ja ajab segi kõigi pead, kes talle lähenevad. Juba tema tähemärk on segadusse ajav. Etümoloogia järgi võiks arvata, et tegemist on veemärgiga. Aga võta näpust. Ta on õhumärk. Koos temaga võib pea kaotada. Talle lausa meeldib teha ükskõik mida ja ta on täiesti ülejäänud maailmast välja lülitatud. Enamik Veevalajatest on oma perekonna häbiplekid. Paljud kunstnikud on selle märgi all sündinud. Eriti need, kellest keegi aru ei saa. Ja hipid muidugi. Aga teda ennast ei huvitagi teiste arvamus ja ta on iseseisev. Ideaalne kaaslane kõigile, kellel on igavast elust kõrini.

Kalad

Sündida Kalade tähtkujus ja elada maa peal on paradoksaalne. See ongi põhjuseks, miks enamikel Kaladel pole jalad maa peal ja nad ujuvad alati vastuvoolu. Nagu õhk ei ole nende elemendiks, tõmbavad nad ligi kõik viirused. Statistika järgi on kõige rohkem astmaatikuid just Kalade seas. Kahe köhahoo vahel mängivad nad aga merineitsisid ja unistavad ilusast printsist või printsessist. Aga tõmbavad oma võrku ainult kärnkonni, kes jäävadki kärnkonnadeks ja kes tekitavad neile südamevalu. Õnneks ei karda nad uuesti sukelduda vette ja minna uue saagi järgi. Armastus on nende ellujäämismull. Ideaalne kaaslane kõikidele romantikutele. 


















Kommentaare ei ole