{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kes on sinu parim sõber tähtede järgi?

Kuidas teada saada, kas ta on hea sõber? Tihti seda küsimust ei esitatagi, sest sõprus kujuneb välja aastatega mille jooksul õpitakse i...

Kuidas teada saada, kas ta on hea sõber? Tihti seda küsimust ei esitatagi, sest sõprus kujuneb välja aastatega mille jooksul õpitakse inimest paremini tundma. Aga ikka on nii, et mõne inimesega on rohkem ühist ja sarnaseid omadusi, kui teisega. Vaadates iga tähemärgi erinevaid jooni ja omadusi on astroloogid välja selgitanud, millised tähtkujus sobivad omavahel kõige paremini ja millistest saavad tõenäoliselt paremad sõbrad.



1. JÄÄR: KAALUD

Jäär on oma loomult impulsiivne. Ta reageerib pingele ruttu ja ei mõõda kunagi ohu suurust. Ta on järjekindel ja valmis konkurentsi pakkuma, ta januneb edu ja võidu järele. Kaalude tähtkujus sündinu suudab pakkuda talle väärtuslikke nõuandeid ja suudab tema tulist meelt maha jahutada, õpetades samal ajal enne mõtlema ja siis alles tegutsema.



2. SÕNN: KALAD

Sõnn otsib mugavust ja stabiilsust. Ta on tundlik ja suhtleb ainult heade ja ausate inimestega. Ent samas on ta ka jonnakas ja võib kergesti vihastuda, kui teised tema ideedega nõus ei ole. Tema parim sõber on Kalade tähtkujus sündinu. Viimane tagab talle emotsionaalse turvalisuse, mille tõttu tekib nende vahel väga usalduslik vahekord.

3. KAKSIKUD: VEEVALAJA


Kaksikute tähemärgis sündinu on elava loomusega ja jutukas. Lisaks sellele ei ole tal puudust julgusest ega uudishimust. Talle meeldivad inimesed, kes talle sarnanevad, kes on otsekohesed ja ei karda öelda välja seda, mida nad mõtlevad. Veevalaja on sellepärast ideaalne sõber. Veevalajal on omad kindlad nägemused maailmast ja ühiskonnad valitsevad reeglid tema puhul ei kehti. Hea meelega jagab ta Kaksikutega oma avatud maailmavaadet. Neil on ühised intellektuaalsed huvid, mis neid seovad.

4. VÄHK: AMBUR

Vähk on hästi tundlik ja emotsionaalne. Ta vajab rohkem kui muud seda, et teda võetakse sellisena nagu ta on, et teda hinnatakse vääriliselt. Ta on üsna tundliku loomusega ja ei talu kriitikat. Niipea, kui keegi tema ego puudutab, solvub ta. Amburist sõbra kõrval aga tunneb ta end kõige paremini.

5. LÕVI: KALJUKITS

Lõvi on enesekindel ja seda on kaugele näha. Teda imetletakse tema loomuliku ilu ja võlu, iseseisuse ja kirgliku loomuse pärast. Kaljukitsest sõber võimaldab tal olla vaba ja samal ajal teada, et ta kellelegi alati vajadusel toetuda võib rasketel aegadel.



6. NEITSI: JÄÄR

Neitsi on perfektsionist ja tõenäoliselt see, kes on kõige kriitilisemalt häälestatud iseenda suhtes. Ta analüüsib absoluutselt kõike enne tegutsemist. Jäärast sõber aga õpetab talle enesekindlust ja olema paindlikum. Tänu sellisele sõbrale õpib ta ka elu paremini nautima.

7. KAALUD: LÕVI

Kaalude tähtkujus sündinu januneb harmoonia järele. Ta ei talu ebakõlasid ja probleeme. Ta kardab pingeid õhus ja kaotab siis alati olukorra üle täieliku kontrolli. Lõvist sõber aga annab talle enesekindluse, mis aitab tal üle saada igapäevastest raskustest. Lisaks sellele on neil omavahel lihtsalt mõnus, neid seob mõlema positiivne meel.

8. SKORPION: VEEVALAJA

Skorpion on hästi intelligentne ja intuitiivne. Ta mõistab inimeste hinge. Ta on mässumeelne ja usaldab alati oma vaistu. Kui tal on Veevalaja sõbraks, siis suudab viimane rahuldada ta teadmistejanu. Nad kumbki ei allu seadustele ega reeglitele, neil on palju ühist.



9. AMBUR: KALJUKITS


Amburil on seiklejahing sees. Selleks, et end hästi tunda, peab ta koguaeg liikuma ja millegagi tegelema. Ta tahab palju suhelda. Ta ei suuda kaua ühe koha peal istuda. Kaljukits suudab õpetada teda aega maha võtma ja elus prioriteete paika panema.

10. KALJUKITS: JÄÄR

Võib tunduda imelik, kuidas need kaks tähemärki omavahel läbi saada võivad, sest Kaljukits on hästi praktilise meelega, mõistlik ja arukas, samal ajal, kui Jäär tegutseb tihti mõtlematult ja tormakalt. Ometi täiendavad nad teineteised ja neil on omavahel tore. Mõlemad on usaldusväärsed ja siirad ja võivad seega teineteisele kindlad olla. Nende sõprus ei kao kunagi.

11. VEEVALAJA: SÕNN

Veevalaja on kass, kes kõnnib omapead. Ta ei allu seadustele. Ta on iseseisev. Ta ehitab omaenda maailma üles sellisena nagu ta seda tahab. Ta ei taha alluda ühiskonna normidele. Sõnnist sõbra kõrval võib ta muutuda avatumaks ja vaadata maailma teise pilguga.

12. KALAD: SKORPION

Kalade tähtkujus sündinu elab tihti omaenda unistuste maailmas ja unustab seejuures kõik kohustused, mis teda ootavad. Skorpionist sõber aga, kes teab täpselt, mida teised tunnevad või mõtlevad, tunneks ta, et teda toetatakse. Ja selline sõber aitaks tal ka paremini oma eesmärke ellu viia.




Kommentaare ei ole