{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 tähemärki, kellel pole kiiret karantiinist välja tulemisega

Paljud inimesed ootavad juba, et saaks taas välja ja elada nii nagu varem. Isegi, kui kõik igatsevad taas näha oma lähedasi ja neid kal...


Paljud inimesed ootavad juba, et saaks taas välja ja elada nii nagu varem. Isegi, kui kõik igatsevad taas näha oma lähedasi ja neid kallistada, siis on neid, kes isegi hindavad praegust hetke, mil saab rahulikult kodus olla. Nii nagu järgnevad 3 tähemärki.

Sõnn

Sõnn armastab oma rutiini. See on talle vajalik. Viimaste nädalate jooksul on ta vabastanud end vanadest harjumustest ja omaks võtnud uued. Alguses ei olnud see sugugi lihtne aga nüüd võib öelda, et see olukord isegi meeldib talle - tema kodust on saanud tõeline rahukindlus. Ja oma kodu eest kannab ta hoolt. See pealesurutud paus kinnitab talle veelgi rohkem, et lähedased inimesed on kõige tähtsamad maailmas. Kui ta aga peaks elama üksi, siis naudib ta iga hetke oma ajast: ta loeb palju, mõtiskleb elu üle ja küpsetab. Kui sa tahad kõige paremat koogiretsepti, siis küsi temalt. Tal on neid mitu varuks!



Vähk

Peale kõiki neid aastaid, mil ta on elanud täiskiirusel, on tal lõpuks ometi võimalik olla 24h/24 nendega, keda ta kõige rohkem hindab - oma perega. Oma loomult on ta pigem tundlik ja kõige rohkem armastab ta oma lapsi. Tema jaoks pole midagi väärtuslikumat, kui veeta aega oma lastega. Oma lähedaste keskelt leiab ta tagasi vaimse tasakaalu. Ja karantiinis olemine ainult muudab tema suhteid lähedastega tugevamaks, päev-päeva järel. Tal on ka kunstikalduvus. Ilmselt praegusel hetkel ongi tal võimalus taas tegeleda sellega, mis teda alati köitnud on: maalimise, joonistamise või muusikaga.

Kaalud

Kuidas ka ei ole, seda juhtub küll üliharva, et tema hakkaks organiseerima mingit suurt üritust. Tema eelistab olla väikeses ja valitud seltskonnas, nende inimestega, kes on talle kallid. Karantiinis olemine ei häiri teda sugugi. Ta hindab rahu ja loodus ilu, esimesed karantiininädalad veetiski ta omaette looduses jalutades. Ta on alati seadust austanud ja praegugi peab täpsemalt, kui keegi teine ette antud juhtnööridest kinni.





Allikas:  salutbonjour.ca
.

Kommentaare ei ole