{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 16 asja, mis tõestavad, et sa oled sündinud Kaalude tähtkujus

tumblr Kas sa oled sündinud 23. septembri ja 23. oktoobri vahel? Sul pole kunagi olnud probleeme sõprade tegemisega? Sul on alati väik...

tumblr
Kas sa oled sündinud 23. septembri ja 23. oktoobri vahel? Sul pole kunagi olnud probleeme sõprade tegemisega? Sul on alati väike peegel käekotis igaks juhuks, et kontrollida vajaduse korral oma väljanägemist? Sa oled atraktiivne, hea suhtleja, väga tark? Tunned sa ennast ära? Kui jah, siis ilmselgelt oled sa sündinud Kaalude tähtkujus.

1. Sa oled kehastunud diplomaat

Sa tead täpselt, mida öelda selleks, et saada kõiki nõusse ning panna teisi ennast hästi tundma. Kõikidest olukordadest suudad sa välja tulla paremini, kui keegi teine ja palju stiilsemalt, kui keegi teine.

2. Sa tead kõike

Võib öelda, et sa oled see, kes koolis teadis kõiki vastuseid aga ilma, et sa oleksid kunagi olnud nohik. Sa oled intelligentne, sul on alati olemas vastused kõikidele küsimustele ja see üllatab sageli neid, kes peavad sind lihtsalt ilusaks inimeseks ja ei tunne su intelligentsustaset.



3. Sa avaldad alati muljet

Ükskõik, kuhu sa ka ei lähe ja millega sa ei tegele, on siis tegemist õhtusöögiga restoranis, seltskonnaüritusega, töövestlusega või tulevase ämma ja äia külastamisega - sa avaldad alati head muljet ja enamik inimesi tahab sinuga koos välja minna ja sind paremini tundma õppida. Loomulikult on su märkmik paksult täis igasuguseid kokkusaamisi, mida sa lubanud oled siia ja sinna.

4. Su kuulsam lause: Ma kohe tulen!

"Ma kohe tulen" või "Ma just hakkasin välja minema!" on ilmselt laused, mida su sõbrad on kõige sagedamini sinu suust kuulnud. Täpsus pole just sinu kõige tugevam külg ja rohkem, kui üks kord oled sa oma plaanid ära tühistanud, luues segadust teiste organiseeritud üritustesse. Õnneks oled sa nii tore inimene, et sinu peale keegi pikka viha ei pea.

5. Oma hinges oled sa seikleja

Sa tahaksid avastada maailma, kohtuda uute inimestega, avardada silmapiiri, luua uusi sõpru. Sulle ei meeldi rutiin ja sa eelistad palju rohkem teha midagi põnevat.

6. Sa leiad lahenduse igale probleemile

Probleemid? Millised probleemid? Sa suudad lahendada kõik oma probleemid, ükskõik millised nad ka ei ole ja kõike seda veel naeratusega huulil. Sind pigem ärritab see, kui sa näed, kuidas teised suudavad tavalisse veeklaasi ära uppuda.

7. Sinu jaoks on kõik kas kõik või mitte midagi

Sa hoolid tõsiselt oma sõpradest ja isegi, kui sa kohtud mõnega aeg-ajalt ka omaette, meeldiks sulle näha neid kõiki koos sinu ümber. Sind ärritab kusjuures, kui nad veedavad aega kellegi teisega.

8. Peeglike, peeglike...

Sa vaatad alati peeglisse, kui sa mõnest peeglist möödud. Selles pole ju midagi halba, ega ju?



9. Sinu võlu on kütkestav

Sa oled ise ka seda tähele pannud, et sa teistele meeldid ja saad suuresti tänu sellele sageli oma tahtmise. Selle abil suudad sa isegi mägesid liigutada. Sul on magneetiline võlu.

10. Sa kahtled tihti

Aga su kahtlused võivad meeleheitele ajada ka maailma positiivsema inimese. Kuidas valida pitsa ja hamburgeri vahel?



11. Jah, muidugi, loomulikult...

Sa oled tähelepanelik ja sõbralik, sa tahad kõigiga hästi läbi saada. Ja mis on selle tulemus: sageli pead sa ära kuulama inimeste muresid ja probleeme, millel puudub igasugune huvi. Sulle meeldib pigem rääkida, kui kuulata aga sa oled võimeline kuulama teisi ära ja selle pärast sa oledki väga hea sõber.

12. Sa oled hea flirtija

Kui keegi sulle meeldib, siis sa tead täpselt, kuidas edasi tegutseda. Sa ei muutu kunagi vulgaarseks, sa ei hakka kasutama äraleierdatud sõnu, sa tegutsed peenelt. Ent ära unusta, et sageli mängid sa nii peenelt, et isegi su tähelepanuobjekt ei saa aru, et sa temast huvitatud oled.

13. Sa oled kaine peaga

Hoolimata oma tugevast isiksusest, kui miski sulle ei meeldi ja sind häirib, siis suudad sa säilitada rahu ja ei kaota oma külma närvi.

14. Kui sa tahad, siis sa tahad

Kui sa oled midagi pähe endale võtnud, siis sa tahad seda saada. Niipea, kui sa märkad midagi, mis sulle meeldib, tahad sa seda endale.

15. Su töö ei sega su eraelu

Sul on potentsiaali, et teha head karjääri aga sa ei ole tööori. Sa ei hakka töömeilidele kindlasti öösel vastama. Ja nädalavahetusel sa ka ei tööta.

16. All you need is love

Sa oled hea suhtleja, sa räägid vabalt aga nagu kõik inimesed vajad sa armastust oma ellu.




Kommentaare ei ole