{ads}

HIDE

Viimased

latest

Homne päev ei ole kellelegi garanteeritud!

Keanu Reeves - "Kas sa näed neid inimesi minu taga? Nad kiirustavad tööle ja ei pööra mitte millelegi tähelepanu. Mõnikord me o...


Keanu Reeves -

"Kas sa näed neid inimesi minu taga? Nad kiirustavad tööle ja ei pööra mitte millelegi tähelepanu. Mõnikord me oleme nii hõivatud oma igapäevase eluga, et me unustame näha, kui ilus on elu ja seda nautida. Nagu me oleksime mingid zombid. Vaata ringi ja võta kõrvaklapid ära. Ütle kellelegi tere või siis kallista kedagi, kes seda vajab. Mine aita kedagi. Sa pead elama iga päev nagu see oleks su viimane. See, mida inimesed minust ei tea, on see, et paar aastat tagasi mul oli depressioon. Ma pole sellest kellelegi kunagi rääkinud. Ma pidin võitlema, et sellest välja tulla. See inimene, kes hoidis mind õnnest eemal, olin MINA ise. Iga päev on väärtuslik, sellepärast tee, nagu see oleks väärtuslik. Homne päev ei ole kellelegi garanteeritud, ela täna!"

Kui nüüd mõned mõtlevad, et tema jaoks on see lihtne, sest ta on ju rikas, siis teadke, et Keanu Reeves annab 95% oma varandusest heategevusele ja elab väikeses korteris.

Kommentaare ei ole