{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 märki, mis viitavad sellele, et teine inimene sind lihtsalt ära kasutab

Kas sa tead seda, et psühhopaatiat on kõige raskem diagnoosida? Sest psühhopaat võib paista soovi korral täiesti normaalne ja lausa meeldi...

Kas sa tead seda, et psühhopaatiat on kõige raskem diagnoosida? Sest psühhopaat võib paista soovi korral täiesti normaalne ja lausa meeldiv. Aga sellest hoolimata, oma pealtnäha meeldiva oleku taga varjab külmavereline manipulaator hinge, kus ei ole ei kaastunnet ega halastust. Need inimesed on halvad, nad võivad olla vägivaldsed ja ohtlikud ning rikkuda teise inimese elu lihtsalt oma käitumisega.



Psühhopaadid on ikka tekitanud hirmu inimeste seas. Psühholoogid kirjeldavad neid kui inimesi, kellel pole ei hea ega halva tunnetust. Psühhopaadil peaaegu puudub empaatiatunne, ta käitub antisotsiaalselt, ta ei oska end vaos hoida ja võib rikkuda seadusi ning inimõigusi.

Psühhopaadiks saamisele aitab kaasa aju anatoomia, geneetika, kodune kasvatus ja ümbrus, kus inimene elab. Seega, isegi kui neid jooni on raske diagnoosida, on siiski märke, mis peaksid tegema ettevaatlikuks.


12 märki, mis viitavad sellele, et sul on tegemist psühhopaadiga:


1. Ta tuju muutub ilma näilise põhjuseta


Psühhopaadi tuju muutub sageli ja ilma mingi põhjuseta. Nad võivad olla mitmepalgelised ja muudavad end vastavalt vestluskaaslasele selleks, et paremini manipuleerida.

2. Ta manipuleerib sinuga

Psühhopaadid on selles vallas spetsialistid. Tülide käigus teab ta täpselt, milliseid argumente öelda selleks, et sulle rohkem haiget teha. See ajab sind iga kord segadusse ja sa kaotad enesekindluse.

3. Ta ei kuula sind mitte kunagi

Kui sa üritad temaga rääkida või talle midagi öelda, siis sa näed, et ta ainult teeb nagu ta sind kuulaks aga tegelikult ei huvita teda absoluutselt see, mida sul talle öelda on. Tegelikult huvitab teda ainult tema enda väike isik ja kõik muu on tema silmis tähtsusetu.

4. Ta valetab sulle koguaeg

Psühhopaadid on suurepärased valetajad. Valetamine ja oma valede varjamine on üks moodustest, kuidas sind kontrolli all hoida.

5. Ta isoleerib sind teistest

On sul tunne, et sa ei tea enam ise ka, kuidas temaga olla või milliste sõnadega temaga rääkida? Pead sa talle aru andma kõigest, mida sa teed ja kellega sa oled? Kas sa kardad talle öelda seda, et sa oled veetnud aega oma pere ja sõpradega? Kas ta tahab kõike teada, mida sa teed ja keelab sul kohtumast nendega, kes sulle meeldivad?



6. Ta ei tunne kaastunnet

Psühhopaatidel ei ole empaatiatunnet. Ka nende vastu mitte, kellega nad koos elavad. Ta jääb ükskõikseks teiste valu ja pisarate suhtes.

7. Ta mängib ohvrit

Hoolimata sellest, et tal enesel jääb kaastundest puudu, üritavad psühhopaadid ise ohvrit mängida, et teistes kaastunnet äratada. Ta räägib sulle oma halvasti minevikust ja probleemidest, et sul temast kahju hakkaks ja et ta seejärel sind oma tahtmise järgi ära kasutada võiks.

8. Ta ei tee kunagi midagi niisama

Kui psühhopaadid üritavad sinu vastu head olla, siis ootavad nad kindlasti midagi vastutasuks. Mitte midagi ei tule lihtsalt südamest, kõik on ette planeeritud, et saaks sinult midagi nõuda.

9. Ta tahab olla tähelepanu keskmes

Psühhopaadid võivad paista toredad, lõbusad ja vabad inimesed. Ja just sellepärast leiavad nad endile uusi ohvreid. Kui aga teda lähemalt tundma õppida, siis näeb, et kogu tema isiksus on üks suur piiritu uhkus. Sest tähelepanu keskmes olemine kõditab tema ego.




Kommentaare ei ole