{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 märki, et sa oled emotsionaalselt väsinud ja vajad ruttu puhkust

Üha rohkem inimesi tunnevad emotsionaalset tupikseisu ja ärrituvad pisiasjade pärast, mis vanasti neile tähtsusetud tundusid. See on m...


Üha rohkem inimesi tunnevad emotsionaalset tupikseisu ja ärrituvad pisiasjade pärast, mis vanasti neile tähtsusetud tundusid. See on märgiks, et sul on pingerikas aeg ja see neelab kogu su energia, võib-olla vajad sa puhkust?



Millised on märgid, mis viitavad emotsionaalsele kurnatusele? 

1. Sa oled kergesti ärrituv.


Pisiasjad ärritavad sind, teiste väikesed eksimused viivad sind endast välja ja see, kuidas sa sellele reageerid, üllatab sind ennastki. Kui sa märkad, et sa kaotad enese üle kontrolli, peaksid sa aega maha võtma ja lubama endale natuke puhkust. Tegele millegagi, mis sulle meeldib selleks, et pinget maha laadida.


2. Mitte miski ei paku sulle huvi.


Mitte miski ei motiveeri sind enam, ükski tegevus ei paku sulle enam huvi. Kõik, mida sa soovid, on jääda teki alla ja vabaneda süü- ja teistest negatiivsetest tunnetest, mis su hingele rahu ei anna.

3. Sa tunned üha rohkem masendust.


Sa oled omadega läbi, sa ei suuda isegi magada enam ja ärevushäired kimbutavad sind iga päev ning võtavad sinult energiat ära. Katsu tegeleda rohkem selliste asjadega, mis annavad sulle tagasi rahu.

4. Unetus kimbutab sind.

Emotsionaalne ja vaimne kurnatus on unetuse põhjusteks. Hoolimata suurest väsimusest ei suuda sa magama jääda. Sa küll heidad õigel ajal magama aga kõik halvad mõtted keerlevad su peas edasi ja ei lase sul magama jääda.

5. Pisiasjad häirivad sind.

Sa Näed kõiges ja kõigis vigu. Ja süüdistad teisi. Sa oled väga tundlikuks muutunud ja näed kõike halvas valguses. Katsu iseendaga rahu teha ja ära ole enda vastu liiga karm.



6. Sul on probleeme pearinglusega.

Sul käib pea ringi viimasel ajal, süda puperdab ja peavalusid tuleb sagedamini ette - võib-olla on sul depressioon? Stressiseisund mõjutab halvasti kogu organismi ja väljendab end erinevate sümptomite näol. Ainult sina võid end aidata ja kui sa ise seda ei tee, ei saa keegi sinu heaks midagi ära teha.

7. Kõik ajab sind nutma.


Sa ei kontrolli enam oma tundeid ja emotsioonid hakkavad sinus kasvama. Sa oled muutunud üliemotsionaalseks ja nutad ka tühiste asjade pärast.

8. Sa tunned end üksi.

Mida rohkem sa kulutad energiat selleks, et end paremini tunda, seda üksikumana sa end tunned. Lõpuks ei helista teised sulle enam, sest sa alateadvuslikult kardad nendega rääkida. Sa pole enam sina ise ja kardad elada. Sa pead selle nõiaringi lõpetama ja tegema nendele harjumustele, mis sind hävitavad, ise lõpu ja muutma oma elu paremaks.

Kommentaare ei ole