{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 sodiaagimärkide paari, keda mitte miski ei lahuta

Astroloogia võib ette ennustada sodiaagimärkide sobivust ja nii hästi, et iga tähemärk võib niimoodi leida oma tõelise hingesõbra. Na...


Astroloogia võib ette ennustada sodiaagimärkide sobivust ja nii hästi, et iga tähemärk võib niimoodi leida oma tõelise hingesõbra. Nad moodustavad superpaari tänu oma ühistele omadustele või erinevustele. Kui sa oled vallaline, siis ära enam raiska aega ja vaata, milline astroloogiline tähtkuju on sinu jaoks loodud. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis vaata, kas te olete saatuslike paaride seas...



JÄÄR - VEEVALAJA

Nad mõistavad teineteist nii hästi ja seda just sellepärast, et neil mõlemal on  seikleja hing. Nad veedavad oma elu maailma avastades ja ühest kohast teise minnes, vähemalt ei tunne nad nii igavust. Nad mõlemad vajavad vabadust ja hingamisruumi, ka selles punktis ei teki neil erimeelsust. Nad oskavad lõbutseda ilma kodurahu rikkumata. Nad on loodud teineteise jaoks.


SKORPION - VÄHK

Isegi, kui nad on väga erinevad, leiavad nad tasakaalu just tänu sellele. Tuline Skorpion paneb Vähi elama ja Vähk omakorda suudab liigselt muretsevat Skorpioni maha rahustada. Hoolimata oma paljudest erinevustest on neil üks ühine joon: nad on kirglikud. Ja pole vaja palju selleks, et nende suhe kestaks igavesti.

LÕVI - KAALUD

Selles pole kahtlustki, et Lõvi ja Kaalud on teineteisele loodud. Üldiselt on nende vahel armastus esimest pilgust. Lõvile meeldib Kaalude esindaja, kelles on loomulikku elegantsi, samal ajal, kui loomade kuningas võlub oma majesteetlikkusega. Vastastikkune imetlus nende vahel ei kustu. Nende suhe on üks kirglikumatest.

KAKSIKUD - AMBUR

Need kaks turteltuvi mõistavad teineteist ülihästi tänu sellele, et nad on loodud teineteise jaoks. Nad sarnanevad oma loomuselt. Nad armastavad palju suhelda, on elava loomuga ja positiivsed. Ja nad oskavad elu nautida. Mõlemad põgenevad rutiini ja igavuse eest. Sellepärast ongi nende südamed koos.



KALAD - KALJUKITS


Armastus teeb teinekord imesid. See paar on kahe erineva inimese liit, kus üks on kahe jalaga maa küljes kinni nagu Kaljukits ja teisel on pea pilvedes. Kalade esindaja viib Kaljukitse oma loomingulisse maailma samal ajal, kui Kaljukits tagab Kaladele turvatunde. Nende erinevused muudavad nende suhet tugevamaks.

NEITSI - SÕNN

Neitsi ja Sõnn sobivad omavahel sellepärast väga hästi, et nad jagavad samu pereväärtusi. Nende armastus on täiuslik, sest nad mõistavad teineteist ja teineteise vajadusi hästi. Nende õnn on igapäevases elus, selle pisiasjades, rutiinis, mugavuses. Nende armastus kestab igavesti.





Kommentaare ei ole