{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 õnnetoovat sümbolit, mis võivad muuta kogu su elu, loomulikult tingimusel, et sa sellesse usud!

pixabay ...

pixabay
 
Milline tähendus on neljalehelisel ristikheinal? Kas vikerkaart nähes tuleb midagi soovida ja oodata selle täitumist? Tegelikult on nii, et õnnetoovad asjad ja talismanid võivad muuta meie elu aga tingimusel, et me ise nendesse kõigepealt usume. 
 

Neljaleheline ristikhein

Kui sa juhuslikult peaksid leidma neljalehelise ristikheina, siis tähendab see seda, et õnn sulle naeratab. Sest ega neljalehelisi ristikheinu ei kohta just iga päev. Legendi järgi leidis Eeva kõige esimese ristikheina Eedeni aias. Ja just selle tõttu hakati ristikheinu hakati kasutama võlujookide valmistamiseks.

Neljaleheline ristikhein ei too leidjale aga mitte ainult jõukust ja tervist, vaid ka armastust. Libistades neljalehelise ristikheina sõbra või kallima taskusse, olete te seotud kogu eluks, teie armastus on tugev ja sõprus puutumatu.


Vikerkaar

Paljude inimeste jaoks on vikerkaar sild maa ja taeva, elavate ja surnute vahel. See seitsmevärviline lint, mille igas otsas on kullast kangid, on rahu-, harmoonia- ja lootuse sümboliks.

Nähes vikerkaart taevas, saad ta sõnumi, et sa pead midagi soovima ja uskuma oma unistuste täitumisse. 
 
 
 
Hobuseraud

Igas kultuuris on oma rahvuslik loom või lind, mida austatakse ja millest lugu peetakse, mõnikord peetakse seda looma isegi pühaks. Paljudes maades peetakse hobuserauda õnnetoovaks talismaniks. Hobuserauale omistatakse imelisi võimeid, nimelt aitavat ta halba eemal hoida ning head ligi tõmmata.

Sellepärast peetaksegi hobuserauda õnnetoovaks esemeks, mis kaitseb kodu ja tõrjub eemale kõik halva.



Jänesekäpp

Antiikajal seostati jäneseid viljakusega ja eks ikka tänu sellele, et nad nii ruttu paljunevad. 

Vanasti kasutati jänesekäppa nõidade eemale peletamiseks, tänapäeval aga seostatakse seda õnne ja headusega.
 

Lepatriinu

Lepatriinu ei tee halba ning on ilus, lisaks sellele toob ta ligi head õnne. Usutakse, et kui lepatriinu sõrme peale peaks lendama, siis võid sa midagi soovida. Sinu soov täitub lausa järgmiste nädalate jooksul.

Lepatriinu täppide arv aga viitab järgmiste kuude arvule, mil õnn sind saadab. 
 
 

Kommentaare ei ole