{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida su veregrupp räägib sinu isiksuse kohta!

Teadlaste seas on alati äratanud suurt huvi seos inimese veregrupi ja tema isiksuse vahel. Selle kohta on läbi viidud teaduslikke uurin...


Teadlaste seas on alati äratanud suurt huvi seos inimese veregrupi ja tema isiksuse vahel. Selle kohta on läbi viidud teaduslikke uuringuid Jaapanis Masahiko Nomi poolt.

1. A-veregrupp

40% maailma elanikest on A-veregrupp. Siia alla käivad nii positiivse, kui negatiivse reesuskuuluvusega (Rh - + ).

Nende inimeste peamised omadused on organiseeritus, otsusekindlus, ratsionalism, rahu ja mõistlik meel.

Kui sul on A veregrupp, siis ilmselt ei meeldi sulle vaidlused ja lahkhelid. Sul on endale omane eluviis, mis on sulle tähtis ja millest sa kinni pead. Sa oskad hästi kontrollid oma emotsioone ja tundeid. Sa alustad iga uut eluetappi sooviga edu saavutada ja muuta oma elu paremaks.

Sa võid olla aeg-ajalt pinges. Ja kannatamatu tänu soovile asju korralikult teha. Sa võid paista reserveerituna aga seda soovist paremini oma tööd ja kohustusi teha. Teistele aga võid sa paista liiga uhke ja ligipääsmatuna. Kuidas ka ei ole, sul on selline isiksus, millele tänu sa väldid kõike mis on elus tühine ja pealetükkiv.



2. B-veregrupp

11% inimestest on B-veregrupp.

Peamised omadused on kirglik loomus, suurem enesekesksus, enesekindlus ja impulsiivsus.

B veregrupiga inimesed on entusiastlikud, ettevõtlikud ja väga kirglikud. Kui sul on see veregrupp, siis oled sa tõenäoliselt ambitsioonikas ja motiveeritud edu saavutama igas valdkonnas. Sa teed kõike oma elus kirglikult. Sa paned oma hinge ja südame kõigesse, mida sa ette võtad.

Teisest küljest võid sa muutuda kergesti egoistiks. Sa oled ka väga ootamatu ja ei räägi kunagi, millele sa hetkel mõtled, sinu plaanidest saavad teised teada alles siis, kui sa nad ellu oled viinud. Mõned inimesed kardavad sind usaldada tänu sinu ootamatu loomuse poolest. Need aga, kes sind paremini tunnevad, hindavad õigel määral sinu tugevat ja spontaanset isiksust.



3. O-veregrupp

45% inimestest on O-veregrupp.

Nende peamised omadused on vastutustunne, täpsus, ettevaatlikkus ja kohusetunne.

O veregrupiga inimesed võtavad oma kohustusi väga tõsiselt ja on seetõttu usaldusväärsed. Kui sul on O veregrupp, siis viid sa alati alustatu lõpule. Samuti oled sa väga mõistev ja valmis alati teisi ära kuulama.

Teisest küljest ei taha sa millegagi riskida ja ei hakka tegelema asjadega, mis ei vii kuhugi. Sa tahad olla kõigeks valmis.


4. AB-veregrupp

Ainult 4% maailma elanikest on AB-veregrupp.

Peamised omadused on ambitsioonikus, kaasasündinud juhiomadused, enesekindlus, kaastunne ja hea suhtlemisoskus.

Kui sul on AB veregrupp, siis meeldib sulle teisi õpetada ja neile näidata eeskuju. Sa ei oota, et keegi teeks sinu jaoks seda, mida sina ise tema heaks ei tee. Sa oled väga ambitsioonikas ja su hea suhtlemisoskus tuleb sulle ainult kasuks.

Teisest küljest võid sa olla üsna reserveeritud ja salapärane. Sa oled kaastundlik, oskad teisi ära kuulata, mõistad neid aga palud ise harva teiste abi. Sinu otsekohene loomus võib sulle probleeme kaasa tuua, sest mõned leiavad, et sa ütled mõnikord päris teravalt aga sa ise eelistad öelda pigem tõtt, kui ilustada.

Kommentaare ei ole