{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks sümbol ja vaata, mida see sinu tõelise isiksuse kohta ütleb!

Kõikidel inimestel on oma eelistused. Erinevad maitse-eelistused, riietusstiilid, kodukaunistamise ideed - kõik eelistused väljenduvad l...

Kõikidel inimestel on oma eelistused. Erinevad maitse-eelistused, riietusstiilid, kodukaunistamise ideed - kõik eelistused väljenduvad läbi inimese valikute, mida ta teeb. Sellepärast üks loominguline ja ekstravertne inimene väljendub läbi värvide ja vormide, mis on kooskõlas tema iseloomuga. Kõik meie eelistused räägivad palju meie isiksuse kohta.



Vali üks sümbol ja vaata, mida see sinu isiksuse kohta ütleb!

1. Rõõmsameelne


Sulle meeldib soojus ja soojad maad, sa veedaksid hea meelega terve päeva rannas suvepäikese käes ja muidugi koos heade sõpradega. Sa tahad elu nautida ja lihtsalt olla. Sulle ei meeldi pinged ja muretsemine. Sellepärast sul ongi palju sõpru, sa positiivsus on lihtsalt nii nakkav. Sa oled oma südamelt hea inimene ja jagad soojust enda ümber. Sinu elu on ilus, sest sa ei koorma oma pead muretsemisega ja näed kõiki ja kõike heas valguses.

2. Kaastundlik


Sa oled emotsionaalne, sa oskad iseennast ja teisi mõista. Ära kuulata. Ja aidata vajaduse korral. Sa oled vaimne. Kaastundlik. Sa annad endast palju ja vajad taastamiseks palju aega selleks, et üksi olla. Sa armastad pikki jalutuskäike looduses, juua kuuma teed vihmasel ilmaga ja lugeda häid raamatuid, mis sind inspireerivad. Lisaks meeldivad sulle loomad, eriti kassid ja koerad.

Sa oled usaldusväärne ja sinu aususes ei kahtle keegi. Sa teed palju tööd ja võtad enese peale palju rohkem kohustusi, kui sa peaksid. Inimesed tulevad sinu juurde alati, kui nad abi vajavad.



3. Rahulik


Oma loomult oled sa pigem rahulik, avatud maailmavaatega, sinuga on mõnus koos olla. Sul on hea maitse, see väljendub sinu oskuses hästi riietuda ja oma kodu oled sa väga maitsekalt sisustanud. Arvatavasti on sul kodus kass või vähemalt on kunagi olnud.

Oma loomult oled sa sõltumatu, iseseisev. Sa elad oma äranägemise järgi  ja usaldad oma sisemist häält. Oma perele oled sa tõeline alussammas, sa toetad neid kõhklemata igas olukorras. Sa tead, et iga päev viib sind su unistuste täitumisele lähemale ja oled selles suhtes üsna enesekindel.

4. Lõbus


Sina oled iga seltskonnahing. Su spontaansus ja lõbus loomus meeldib kõigile ja tekitab head tuju. Kui sa õhtul välja lähed siis ega sa naljalt enne hommikut koju ei jõua. Sa tunned end hästi kõigiga, ehkki uued tutvused alguses panevad sind võõrastama natuke.

Oma lähedaste järgi oled sa lõbusa meelega, kes alati nalja oskab visata. Su entusiasm on piiritus ja sa oskad teisi naerma ajada. Sind kadestatakse isegi, sest sa saad alati hakkama igas olukorras. Sinuga koos juba igav ei hakka.



5. Praktilise meelega


 Ratsionaalsusest sul juba puudu ei tule. Sinu pea pilvedes ei ole, sa näed elu läbi kaine pilgu. Sinu arvamust hinnatakse kõrgelt. Sa oled tasakaalukas ja ei muuda oma põhimõtteid mitte kunagi.
Kassidele eelistad sa koeri.

Sul on suured ideed ja sa pead neid väärtuslikeks. Sulle meeldib üksi olles mõtiskleda uute teooriate ja erinevate arvamuste üle. Oma loomult oled sa pigem introvert ja reserveeritud, sinu tutvusringkonda kuuluvad inimesed sarnanevad selles suhtes sulle.

6. Põhjalik

Sa oled suur mõtiskleja ja juurdleja, sul on omad kindlad arvamused ühiskonna ja poliitika kohta. Sulle meeldib kuulata muusikat ja sa käid tihti kontserditel. Su sõpradel on sinu elus sama tähtis koht, kui pereliikmetel.

Elu võtad sa kui kingitust ja katsud näha alati paremat poolt. Sa otsid elu mõtet juureldes selle tagamaade üle, sa oled uhke edu üle, mida sa oled saavutanud. Sa räägid palju iseendast, oma perest, oma elust. Sa oled üldiselt tervislik. Sinu jaoks on klaas alati pooleldi täis. Sa andestad kergesti ja ei pea pikka viha.


Kommentaare ei ole