{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naised eelistavad palju rohkem aega veeta parima sõbrannaga, kui oma mehega

Sõprus tugineb vastastikkusele usaldusele, üksmeelele, lojaalsusele, inimlikkusele ja avatusele. Parimad sõbrad on need, kellega me jagame ...

Sõprus tugineb vastastikkusele usaldusele, üksmeelele, lojaalsusele, inimlikkusele ja avatusele. Parimad sõbrad on need, kellega me jagame oma muresid ja rõõme. Nende seas tunneme me end hästi ja võime rääkida paljudest asjadest, millest teised midagi ei tea.

Meediakanali Métro järgi eelistavad paljud naised oma mehele parima sõbranna seltskonda.

Paljudes kodudes on tulnud ette probleeme sellepärast, et üks või teine liiga palju aega veedab oma sõpradega. Sageli kaebavad selle üle just naised. Ent ühe uuringu järgi, mille viis läbi Champneys Health Spa, selgub, et vähemalt pooled küsitletud naised kinnitasid, et eelistavad parima sõbranna seltskonna oma mehe omale.

Üle 50% naistest (1517 osavõtja kohta) vastasid, et tunneva end hingelt palju lähedasemana oma sõbrannale, kui oma mehele. Põhjuste seas tõid nad välja järgmised asjaolud:

1. Sõbrannaga võib kõigest rääkida

57% naistest väitsid, et sõbrannaga on palju parem rääkida. Sageli pole neil omavahel enam saladusi ja ei karda jagada ka kõige intiimsemaid seiku.

2. Sõbranna mõistab paremini

45% naistest väitsid, et sõbranna oskab palju paremini kuulata, kui oma mees. Naised üldse mõistavad paremini üksteist ja teineteise soove, seega oskavad nad ennetada seda valdkonda, mis meestele tundmatuks jääb. Meestel on sageli raske jääda keskendunuks samal ajal, kui naine räägib ja nad tahaksid rutem teemat vahetada.

3. Sõbrannale võib rääkida asju, mida oma mehele ei räägiks

44% naistest kinnitasid, et nad räägivad omavahel asjadest, millest oma mehega ei räägiks. Sõbranna lihtsalt oskab kuulata ja jääda rahulikuks igas olukorras.

4. Sõbrannaga on palju rohkem ühist

41% naistest kinnitasid, et sõbrannaga on neil palju rohkem ühiseid asju, kui mehega. Neil on tavaliselt samad huvialad, mis neid veelgi rohkem ühendavad ja mida on hea koos jagada.

5. Sõbrannaga on palju kergem naerda

39% naistest kinnitasid, et nad on veetnud täiesti hullumeelseid hetki sõbrannaga ja naernud kuni pisarateni. Samal ajal, kui koduseinte vahel vahelduvad pinged, tülid, erimeelsused ja leppimised. Parim sõbranna on ikka see, kellele kõigest sellest rääkida ja näha asju palju paremas valguses.

6. Sõbrannaga võib olla selline nagu sa oled

Ei ole vajadust meeldimiseks meikida või end üles lüüa. Naine nagu sina ise, saab ju aru!

7. Sõbrannaga ühendab nii pikk tutvus

Tavaliselt kestab teie sõprus juba aastaid ja te olete läbinud koos nii halba, kui head.

8. Sõbranna annab paremaid nõuandeid

28% naistest kinnitasid, et sõbranna annab alati parimat nõu kui oma mees. Võib-olla tuleneb see sellest, et Veenuse märgi esindajad mõistavad teineteist paremini ja on samal meelel paljudes asjades.

9. Sõbranna ei tee nii palju haiget

28% naistest väitsid, et parim sõbranna teeb vähem haiget oma sõnadega, kui oma mees. Sõbranna oskab tavaliselt öelda nii, et ta sõnad haiget ei tee.

10. Parem huumorimeel

19% naistest kinnitasid, et sõbrannaga naeravad nad rohkem, kui oma mehega. Neil on sama huumorimeel. Tegelikult on see ilmselt sellepärast, et sõbrannaga kohtutakse ainult vabal ajal ja siis ei taha seda raisata niisama vaidluste peale.

11. Sõbrannaga võib rumalusi teha

18% naistest on kinnitanud, et parima sõbrannaga võib igasuguseid lollusi teha. Mehed ja naised tulevad erinevatelt planeetidelt ja ei lõbutse samamoodi.

Kommentaare ei ole