{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida mehed naiste juures kõige esimesena märkavad?

Naised usuvad tihti, et mehi huvitab kõige rohkem ainult välimus ja sellele peabki kõige rohkem rõhku panema. Tegelikult aga on nii, et i...

Naised usuvad tihti, et mehi huvitab kõige rohkem ainult välimus ja sellele peabki kõige rohkem rõhku panema. Tegelikult aga on nii, et isegi kui midagi su välimuses võib olla pilkupüüdev, ei piisa sellest üksi. Mida mehed siis tegelikult märkavad kõigepealt naiste juures?


Huuled

Paljud uuringud on tõestanud, et suudlemine on stressi alandava toimega. Seega pole üllatav, et huuled tõmbavad tihti pilku esimesena. Hoolitse nende eest!

Hoiak

Sirge seljaga nõtke ja graatsiline naine on alati ilus vaadata. Selline hoiak näitab samaaegselt enesekindlust ja naiselikkust. Hoia pea püsti printsess, muidu kukub kroon maha!



Naeratus

Sa võid olla kindel selles, et särav naeratus püüab pilke. Aga mitte ainult särav. Naeratus peab eelkõige olema soe, loomulik ja siiras.

Riietusstiil

Meestele meeldivad naised, kes riietuvad elegantselt, naiselikult. Väldi vulgaarsust ja liigseid paljastusi. Vali selline stiil, mis sinu isiksusega kokku läheb.

Kõnnak

Nii nagu sinu hoiak, räägib ka viis, kuidas sa kõnnid, sinu kohta palju. Graatsiline ja enesekindel kõnnak toimivad alati sinu kasuks.

Tagumik

See kehaosa tõmbab tihti meeste pilke. Ära kasuta seda aga vulgaarselt ära.

Juuksed

Kui mees sulle järgi vaatab, siis tihti ei tee ta seda selleks, et su tagumikku vaadata, vaid su juuste pärast, mis ta pilku pööras. Ei öelda mitte asjata, et juuksed on naise ilu. Kanna oma juuste eest hoolt.

Käitumine

Ainult ilusast välimusest ei piisa kunagi, naise käitumist panevad mehed kohe tähele. Ilus naine, kes käitub rumalalt, labaselt, ebaviisakalt ja lapsikult ei avalda head muljet.




Tutvusringkond

Sest see räägib palju sinu kohta ja need inimesed, kellega sa läbid, sarnanevad ikkagi sulle mingil määral.

Kõrged kontsad

Kõik naised ei kanna kõrgeid kontsi ent tea, meestele avaldab see siiski suurt mõju.

Tantsimisviis

Tants on kehakeel ja võimaldab teise inimesega sensuaalsel moel suhelda. 

Kommentaare ei ole