{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui kaks inimest on määratud kokku...

On inimesi, kes on määratud kokku. Nende seas on paare, kes kohtuvad ja keda miski enam ei lahuta. Teisi jälle lahutab elu aga hoolima...



On inimesi, kes on määratud kokku. Nende seas on paare, kes kohtuvad ja keda miski enam ei lahuta. Teisi jälle lahutab elu aga hoolimata ajast ja takistustest kohtuvad nad kunagi taas nagu ühendaks neid mingi nähtamatu side.



Tihti juhtub, et elu lahutab meid nendest, kes on meile kallid. Ja juhtub ka, et aastaid hiljem viivad teed meid jälle nendega kokku. Aastad võivad mööduda ent armastus jääb ja on sama tugev hoolimata vahemaast.

Armastatud inimene ei kao kunagi meelest ega südamest. Sa mõtled tema peale, sa igatsed tema järgi. Sa näed temast und. Hoolimata vahemaast ja möödunud ajast on ta ikka sinu hinges ja mälestustes. Asjades, mis sind ümbritsevad. Möödunud aegade mälestustes.


Aeg võib mööduda aga sa mõtled ikka tema peale.

Kõik teised on ta juba unustanud. Keegi ei tuleta teda enam meelde. Ta on kadunud teiste mälestustest. Tema mälestus on kadunud teiste jaoks aga mitte sinu.

Sa mõtled tema peale igal aastal tema sünnipäeval.

"Kui keegi on sinu südames, pole ta päriselt kadunud. Ta võib tagasi tulla isegi, kui praegu tundub see võimatuna."

Aastad mööduvad, maailm meie ümber muutub aga sina oled ikka sama inimene, kes sa oled. Sina oled see, kes armastas ja keda armastati.



Ja võib juhtuda, et tuleb päev, kus sa teda juhuslikult kohtad. Või ta sulle helistab. Või saadab sõnumi. Või näed sa tema nime või pilti temast. Ja see kõik pole enam mineviku mälestus.

Ja sa tunned, nagu polekski vahepealset aega olnud. Ja nagu ärkaks sa halvast unenäost.

Mida ta kõikide nende aastate jooksul tegi? Kuidas ta elas? Kus ta oli? Kellega ta oli? Mis tähtssust sellele on, kui te olete uuesti koos. See on see, mis tegelikult loeb.

Ja su süda on taas terve. Armastus ei närtsi ja imesid juhtub iga päev meie ümber.

Kui kaks inimest on määratud kokku...


Kommentaare ei ole