{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui hea on sinu tähelepanuvõime - kas sa leiad erinevuse nende piltide peal?

Nendes piltidereas on peidus väike erinevus, mis tuleb üles leida. Kas sina leiad selle erinevuse? Et põnevamaks muuta, võid kasutada k...

Nendes piltidereas on peidus väike erinevus, mis tuleb üles leida. Kas sina leiad selle erinevuse?

Et põnevamaks muuta, võid kasutada kronomeetrit. Katsu leida erinevus 1000 sekundi jooksul. Kui sa seda suudad, siis oled sa üks 1000st inimesest ja see tähendab, et sul on väga hea tähelepanuoskus!

1. Lilled - leia lill, mis teistest erineb




2. Supermani logo - leia erinevus







3. Smailid - milline naeratab teistmoodi?





4. Emotikoonid - leia erinev!





Kas sa suutsid leida erinevused 90-sekundi jooksul? Kui see nii on, siis oled sa väga kiire vaatlemisoksusega ja hästi tähelepanelik. See tuleb sulle elus palju kasuks, eriti probleemide lahendamise juures, sest sulle meeldib analüüsida ja lahendusi leida.

Kui sa aga ei suutnud leida nii ruttu erinevusi, siis ära heida meelt - keskendumisvõimet on võimalik parandada, selle jaoks on mõned nipid.




1. Tegele ühe asjaga korraga

Mitme asjaga samaaegselt tegelemine hajutab ainult su mõtteid laiali.

2. Ära lase oma tähelepanu kõrvale juhtida

Lülita välja telekas, raadio ja pane kinni telefon. Kui sa oled liiga lärmirikkas kohas, kanna kõrvaklappe, et paremini keskenduda oma tööle. Kui teised sind liiga palju tülitavad, siis selgita, et sa vajad rahu oma töö lõpetamiseks.

3. Piisav magamine

Korralik magamine on vajalik ajurakkude taastamiseks. Kui sa piisavalt ei maga, siis ei ole sa võimeline piisavalt kiiresti mõtlema ega tegutsema. Korralik magamine aitab kaasa paremale keskendumisvõimele.




4. Hommikute kasu

Hommikul saadud info on see, mida aju kõige paremini meeles peab. Kasuta seda aega peale ärkamist selleks, et tegeleda asjadega, mis nõuavad kõige suuremat tähelepanuvõimet. Puhanud pea on kõige tõhusam selleks, et infot koguda ja meeles pidada.

5. Treeni oma aju

Aju on lihas, mis vajab kütust. Selle pärast on kõige parem aju treenida. Ristsõnad, mediteerimine, sudoku - need kõik on head harjutused, mis aitavad ajutööd ergutada. Oma hingamisele keskendumine võib samuti aidata halbu mõtteid eemale lükata, mis sageli ajutööd segama tikuvad.

6. Toida oma aju

Toiduained on kasulikud kogu kehale aga osad toiduained aitavad ergutada ajutööd. Pähklite tarbimine annab ajule vajalikke rasvhappeid. Ka kurkum on heade toimeaine
tega, aidates kaasa aju paremale funktsioneerimisele ja mälu parandamisele.

Kommentaare ei ole