{ads}

HIDE

Viimased

latest

Inimese 7 eluetappi: Millises etapis oled sina?

Elu on üks suur seiklus, mis on täis rõõme ja muresid. Elu mõistmine ja sellest arusaamine muutub aastatega. Usutakse, et elu koosneb 7 ...


Elu on üks suur seiklus, mis on täis rõõme ja muresid. Elu mõistmine ja sellest arusaamine muutub aastatega. Usutakse, et elu koosneb 7 kõige olulisemast etapist.

1. Beebi

See on algus ja kõige esimene etapp. Sa jõuad maailma, kus kõik on sinu jaoks uus ja mitte millelgi pole veel väga suurt tähtsust. Kõik on alles ees. Sa hakkad tasapisi avastama ja meelde jätma kõike enese ümber.

See eluetapp toob sulle iga päev uusi väljakutseid. Samuti annab tahtmise õppida.


2. Õpilane

See on teine etapp. Sa hakkad aru saama, et õppimine on vajalik selleks, et paremini ümbritsevat maailma mõista. Sa hakkad paremini aru saama inimestest ja nende rollist enda ümber. Soov õppida ja teadmisi omandada on kõige tähtsamad.

3. Avastaja

Kolmas etapp on avastamise etapp. Nüüd, kus sa oled õppinud juba nii mõndagi elu kohta, januned sa uute ideede ja uute paikade avastamise järgi. Soov maailma avastada ja vallutada on kõige suurem. Sul on tunne, et sul e ole kunagi piisavalt aega selleks, et teha kõike seda, mida sa tahaksid teha. Sa oled uudishimulik ja sul on suur teadmistejanu.

4. Armastaja

Neljas etapp hõlmab armastust. Kui sa oled õppinud eelmistest etappidest kõik, mida sa oled teada tahtnud, hakkad sa otsima armastust. Armastus võib tulla ka teistes eluetappides aga just selles neljandas etapis kohtud sa oma tõelise armastusega, sest sa oled mõistnud ühte väga tähtsat asja elus - seda, kes sa õieti oled. Kui sa leiad, et oled oma eluga rahul ja et sul on elust puudu ainult armastus, siis oled sa õigel teel. Sest see on etapp, kus sa kohtud oma tõelise armastusega.

5. Tegija

Viienda eluetapi ajal hakkad sa täide viima kõike seda, mida sa oled õppinud ja läbi elanud. Sa hakkad asju täide viima. Sa hakkad aru saama õppetundidest, mida elu on sulle andnud ja sa hakkad mõistma, mis on sinu roll siin maailmas ja millega sa tegeleda tahad. Sa võid tunda suurt eufooriat või siis hoopis depressiooni, sest su tegemistega kaasneb aina suurem stress ja vastutustunne. Sa ootad oma unistuste täitumist.



6. Andja

Kuues eluetapp tõukab sind teisi aitama ja neile õpetama seda, mida sa oled elu jooksul õppinud. Sa hakkad mõtlema globaalselt ja ühiskondlikult. Sa hakkad osalema heategevuslikes ühingutes. Sa tunned vajadust rääkida ja tegutseda teiste eest.

7. Sisemine tarkus

Seitsmenda ja viimase etapiga jõuad sa sinna, kus pisiasjad kaotavad oma tähtsuse. Sa eemaldud vaidlustest, lahkhelidest, probleemidest. Sa tahad üle kõige rahu ja harmooniat.

Kommentaare ei ole