{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Sodiaagi 3 kõige vastupandamatut naist! Üllatus neile, kes end iga edetabeli lõpust peavad leidma kõikides horoskoopides ;)

1. SKORPION (Palju õnne!) Skorpioni tähtkujus sündinud naine pole mitte ainult välimuselt ilus, vaid ka sisemiselt. Ta on lihtsalt ...

1. SKORPION (Palju õnne!)



Skorpioni tähtkujus sündinud naine pole mitte ainult välimuselt ilus, vaid ka sisemiselt.

Ta on lihtsalt vastupandamatu. Pole midagi, mida ta saada ei võiks, piisab ainult tahta ja soovida! Ta võlub ja mitte ainult - ta joovastab.

Tal on omapärane naljasoon. Ta on iseseisev naine, tugeva iseloomuga ja temast kiirgab positiivset ja salapärast energiat.

Ta ei pea absoluutselt  selleks vaeva nägema, et kellegi südant võita - piisab sellest, kui ta kergitab kulme, peatade pilgu mehel, kes talle meeldib ja sellest pilgust üksi piisab, et sulatada ta väljavalitu süda.

Ta on oma ilust teadlik. Ta tõstab seda esile. Mitte selleks, et meestele meeldida, vaid selleks, et iseendale meeldida.

Skorpioni tähtkujus sündinud naine ei hakka meeste tunnetega mängima, sest ta teab, mis on südamevalu. Sellepärast võibki öelda, et tal on hea süda.




2. NEITSI

Neitsi tähtkujus sündinud naine ei ole oma ilust teadlik.

Ta on varustatud selle loomuliku iluga, mis meestele meeldib. Ta jätab mulje, nagu oleks süütu tütarlaps, kes elust veel midagi ei tea.

Tema ilu on ingellik. Sellega ta mehi hulluks ajabki. Ta ei ole kunagi vulgaarne ega labane.

Ta kõnnak on eriline, ta on hästi graatsiline. Samas jääb ta alati tagasihoidlikuks ega uhkusta kunagi millegagi teiste ees. Ja ometi pole ta mitte ainult ilus, vaid ka tark.

Ta saab alati oma tahtmise aga seda meeldival moel, ilma, et ta peaks kedagi seejuures solvama või kellelegi haiget tegema.




3. KAALUD

Kaalude tähtkujus sündinud naine on tõeliselt saatuslik naine. Ta on ilusate näojoontega ja kõige suuremaks relvaks tema juures on tema silmad.

Ainsa pilguga võib ta südameid võita.

Ainsa sõnaga võib ta panna mehi tegema oma tahtmist.

Ainsa suudlusega muutuvad mehed igavesti tema orjaks.

Ta ei ole halb naine ja ei mängi kunagi teiste tunnetega.

Isegi, kui ta on teadlik oma mõjuvõimust ja isegi, kui kõik mehed tahaksid temaga öö veeta, eelistab ta ise valida endale kaaslase, kes teda väärt on.

Talle meeldib olla kellegi oma aga üheöö seiklused ei ole päris tema rida.

Talle ei meeldi seiklused ja flirt, ta tahab ja otsib hingesõpra.

Ta on naine, keda igavesti armastada. Kui üks mees sellise naise leiab, siis muudab see naine ta elu muinasjutuliselt ilusaks.


Kommentaare ei ole