{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Siin on sulle sõnum!

JÄÄR See olukord läheb mööda. Ja sa saad sellest üle. See ei kesta enam kaua. See olukord on ainult ajutine. Mõne kuu pärast on see ...

JÄÄR


See olukord läheb mööda. Ja sa saad sellest üle. See ei kesta enam kaua. See olukord on ainult ajutine. Mõne kuu pärast on see kõik minevik ja sa saad rahulikult hinge tõmmata.

SÕNN

Võib-olla praegu lähevad asjad natuke valesti aga oota natuke, su suured teod on alles ees. Sa tõmbad natuke hinge tagasi ja lähed edasi oma unistuste elu poole, millest sa alati unistanud oled. See on käeulatuses, usu mind.

KAKSIKUD

Ära näita neile välja, et sa nende peale vihane oled. Parem maksa kätte ja paned teised end imetlema. Ela nii hästi ja õnnelikult kui oskad ja ära näita teistele oma nõrkusi.

Loe ka:  Kes on horoskoobi järgi teie parim sõber ja töökaaslane?

VÄHK

Sa väärid õnne. Ära lase mitte kunagi mitte kellelgi öelda sulle vastupidist. Sa oled erakordne inimene. Kõik peaksid õnnelikud olema, kui saavad sinuga veeta õhtupooliku ja veelgi enam, kui nad saavad kogu elu kuulutada end sinu sõbraks.

LÕVI

Lõpuks ometi saavad su pingutused tasutud. Su suur töö, mille nimel sa pingutanud oled, hakkab vilja kandma. Sa pead ainult natukene veel ootama ja saad siis teenitult puhata.

Loe ka:  Kas te sobite astroloogiliselt oma kaaslasega?

NEITSI

Ära keera oma südamevalu või meeleheite pärast tõelisele armastusele selga. Ära unusta oma unistusi mingi läbikukkumise pärast. Ära lase ühel halval päeval end uskuma panna, et sul on halb elu.

KAALUD

Sa väärid armastust. Sa väärid head suhet. Sa väärid seda, et su sõnumitele vastatakse. Kes iganes julgeb selles kahelda, ei vääri seda, et sa temast huvitud.

Loe ka:  Mõned üllatavad faktid sinu tähemärgi kohta, millest sul aimugi polnud.

SKORPION

Sa ei ole sama inimene, kes sa olid kunagi enne. Sa oled palju muutunud. Sa oled suureks saanud. Sul on hästi läinud. Sellepärast lõpeta see muretsemine sellepärast, mida sa kunagi oled korda saatnud ja keskendu tulevikule, mis tulemas on.

AMBUR

Ära ole nii karm iseendaga. Ära usu, et sa oled koorem, kas sa siis ei tea, kui palju sind hinnatakse ja armastatakse? Su enesehinnang on madal, ebaõiglane ja vale.

KALJUKITS

Sa peaksid tundma uhkust kõige selle üle, mida sa oled korda saatnud ja mitte muretsema sellepärast, mis tegemata on. Ära sea endale liiga kõrgeid ootusi. Sa saad ju väga hästi hakkama.

Loe ka:  Kes on sinu ideaalpartner horoskoobi järgi?

VEEVALAJA

Sa oled palju tugevam, kui sa seda arvad. Sa oled võimeline palju rohkemaks, kui sa seda usud. Sa võid saada hakkama palju rohkemaga, kui sa seda kunagi arvanud oled. Kui sa hästi vaatad, siis sa näed seda.

KALAD

See olukord ei kesta enam kaua, kus sa tunned, et sa enam midagi ei kontrolli ja ei tea, millises suunas minna. Ja kus sa tunned end tegelikult üksi. Ühel päeval mõistad sa mida sa tegelikult tahad ja siis sa leiad vahendi, kuidas seda saavutada.

Kommentaare ei ole