{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millistel tähemärkidel on kõige rohkem šansse rikkaks saada?

On neid, kelle jaoks rikkus on võrdeline raske tööga, teiste jaoks on see ainult meeleseisund, mille abil rikkust oma ellu tõmmata. Astr...

On neid, kelle jaoks rikkus on võrdeline raske tööga, teiste jaoks on see ainult meeleseisund, mille abil rikkust oma ellu tõmmata. Astroloogia järgi on aga tähemärke, kellel on rohkem šansse, kui teistel, et rikkaks saada. Aga loomulikult on rikkuse tähendus igal ühel erinev.

Tihti öeldakse, et raha ei tee õnnelikuks aga samas usutakse ka, et raha aitab siiski suurel määral õnnelikuks saamisele kaasa.



Millised on need tähemärgid, kellel on kaasasündinud soodumus rikkaks saada?

1. NEITSI

Neitsid on pragmaatikud ja elavad kindlate printsiipide järgi. Nende jaoks peab iga pingutus olema tasuv. Ja peale tööd peab tulema tasu. Sellepärast otsivad nad alati täiuslikkust kõiges, mida ette võtavad ja kasutavad oma tarkust selleks, et edu saavutada. Hool ja tähelepanu, mida nad tööd tehes kasutavad, garanteerivad neile ette edu. Ootamatustel ei ole nende igapäevases elus kohta ja nad organiseerivad selleks oma elu liiga hästi, et seal üldse midagi juhuslikku juhtuda võiks. Kuulsuse sära ei tõmba Neitsit, tema on tavaliselt lavakardinate taga, et jälgida seda, et kõik korras oleks ja toimiks ning et nende projekt edeneks kõige suurema diskreetsusega.

Neitsil on oskus raha ligi tõmmata aga samas kulutab ta sama palju, kui teenib. Kogu tema sissetulek libiseb ta sõrmede vahelt, ta ei oska säästa.



2. SÕNN

Sõnn teab, kuidas raha teha, tema jaoks on maa täis võimalusi ja ressursse, mida tuleb osata ainult ära kasutada. Sõnni tähemärgi all sündinud inimesed on varustatud kõrge intelligentsi tasemega ja sellepärast pole mitte juhus see, et paljud selles tähtkujus sündinud väga rikkaks on saanud. Tema metoodika ja professionaalsus aitavad tal ametialal väga kõrgele ja hästi tasuvatele kohtadele jõuda. Sõnni jaoks tasuvad kõik pingutused alati ära, ta töötab raskelt, et ta pangakontol oleks alati palju raha. Ta on väga säästlik ja investeerib selleks, et raha kasvama panna. Sõnnil on alati jalad maa peal ja juhustele ta juba lootma ei jää.

3. VÄHK


Vähi tähtkujus sündinud on rikkad emotsioonide poolest, see aga ei takista neid ka saada rikkaks rahalise külje pealt. Tema jaoks on pereväärtused kõige tähtsamad, see on see, mis tagab tõelise hingerahu ja õnne.

Vähk on enesekindel ja see aitab tal kasu lõigata kõiges, mida ta ka ette ei võta. Ja see pole üllatav, sest ta on väga loominguline ja alati täis häid ideid. Tema sihikindlus on teada kõikidele, ta on valmis tegelema ka kõige raskemate probleemidega ja leiab alati neile lahenduse. Vähk on ka kaval, raha sümboliseerib tema jaoks turvatunnet ja mugavust. Sellepärast ei hakka ta kunagi liigselt kulutama. Tal on hea vaist, ta leiab alati hea võimaluse ja juhuse, kuidas raha teha. Tema ettevaatlikkus takistab teda aga tihti riskeerimast ja suunab teda valdkondadesse, mis teda kõige rohkem tõmbavad.



Kommentaare ei ole