{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Millised on sodiaagi kõige kirglikumad ja tugevamad paarid?

Kui esimene kirg jahtuma hakkab, seisavad paljud paarid reaalsuse ees, mis neid sageli pettuma paneb. Esimene võlu on kadunud ja nii ük...


Kui esimene kirg jahtuma hakkab, seisavad paljud paarid reaalsuse ees, mis neid sageli pettuma paneb. Esimene võlu on kadunud ja nii üks kui teine viga, mis enne kahe silma vahele jäi, tuleb ilmsiks ja kerkib esile. Lisandub igapäevane elu oma kohustuste ja rutiiniga. Just selle tõttu lõpetavad paljud suhted lahku minemisega. Aga on ka neid, kes oma suhte eest edasi hoolitsevad ja kelle armastus ajaga ainult kasvab.

Millistel paaridel on tähtede poolt antud kõik, et nende armastus kestaks? 

Jäär - Kaalud

Jäär on impulsiivne ja energiline, ta tormab alati pea ees edasi elus olenemata olukorrast. Kahjuks selline mõtlematu käitumine toob talle sageli pahandusi kaasa. Kui Jäär on aga koos Kaalude tähemärgi all sündinud inimesega, siis aitab viimane tal oma impulsiivsust ja tormakust vaos hoida. Ta paneb Jäära mõtlema enne tegutsemist. Jäär aga omalt poolt toob Kaaludele kaasa vajalikku energiat ja enesekindlust, mis võimaldab viimasel korda saata suuri tegusid.


Sõnn - Neitsi

Sõnn on kindel ja usaldusväärne, väga lojaalne oma lähedaste suhtes. Ta on mõistlik ja investeerib alati oma pereellu. Neitsi aga on tundlik, ta tahab olla iseenda parim versioon ja tekitab endas sellega stressi. Sõnn suudab talle sisendada hingerahu ja tasakaalu, temaga koos õpib Neitsi olema vähem kriitilisem. Sõnn annab talle soovi armastada ja näha ilu igas inimeses koos heade ja halbade külgedega.

Kaksikud - Ambur

Kaksikute tähemärgis sündinud inimene on väga hea suhtleja ja lihtsalt meeldiv inimene. Ta räägib alati ükskõik millest ja ükskõik kellele ning armub lõpuks mõnesse Amburi tähtkujus sündinud inimesse, kes teda kuulata oskab. Nad näevad maailma läbi samade värvide. Amburile meeldib näha elu läbi Kaksiku silmade, avastada uusi silmapiire, kultuure, rahvaid. Lihtsalt olla koos. Nad ei raiska oma aega vaidluste peale, vaid leiavad ikka ja jälle asju, mille üle naerda.

Vähk - Sõnn

Vähk on väga tundlik ja tema jaoks on oluline, et inimesed tema ümber oleks sama hästi meelestatud, kui ta ise seda on. Ta hindab üle kõige lahkeid ja häid inimesi. Sõnn on tema jaoks inimene, keda ta vajab ja kellel on kindlad põhimõtted. Nad mõlemad väärtustavad truudust, usaldust ja omavahelist suhtlemist. Nad ei ole mitte ainult armastajad vaid ka parimad sõbrad. Nende armastus on harmooniline ja nad pingutavad mõlemad, et see nii jääks.

Lõvi - Jäär

See on sodiaagi kõige kirglikum ja tulisem paar. Nad mõlemad on tulemärgid ja jagavad meeletut energiat ning elurõõmu. Lõvile meeldib meeldida ja domineerida. Jäärale meeldivad igasugused jõunumbrid, mis lõppevad kirgliku kallistusega. Nad mõlemad tahavad armastust, mida on tunda. Nende suhtes tuleb ette ka tuliseid vaidlusi aga nad lepivad alati ära.



Neitsi - Skorpion

Neitsi on perfektsionist ja tahab endast jätta väga head muljet. Skorpion aga on väga umbusklik alguses. Kui ta aga näeb, kui vähe enesekindlust Neitsil on ja et viimane tema tunnetega ei mängi, siis kingib ta talle kogu oma südame ja elu. Nende vahel on tugev hingeline ühendus.

Kaalud - Kaksikud

Kaalude esindaja hindab diplomaatiat,  rahu ja õiglust. Kaksik aga otsib probleeme ka sealt, kus neid ei ole. Neile mõlemale meeldib palju rääkida omavahel ja analüüsida olukordi. Hoolimata nende erinevusest, on neil soov maailma parandada ja see muudab neid lähedasemaks.

Skorpion - Kalad 

Skorpion tundub pealtnäha ükskõikne ja jahe, Kalad on aga oma meelelt muretud ja unistaja tüüpi. Kui Kalade esindaja aga jagab oma maailmapilti Skorpioniga, siis leiavad nad, et neil on palju ühist oma mõtteviisis. Skorpion unistabki ainult sellest, et leida enda kõrvale keegi, kellega jagada oma elu ja armastust. Kalade esindaja on romantiline ja suudab pakkuda Skorpionile seda, mida viimane vajab. Eelkõige emotsionaalset kindlust.



Ambur - Veevalaja

Amburile meeldib muuta oma elu põnevaks, ta ei talu rutiini ja paigalistumist. Ta tahab kogu aeg oma elu muuta ja ei talu igavust. Ta vajab vabadust ja loomingulisust. Veevalaja võimaldab talle seda kõike ja rohkemgi veel. Nad mõistavad teineteise vajadusi ilma sõnadeta ja nende suhtes valitseb usaldus.

Kaljukits - Neitsi

Kaljukits valmistub tulevikuks väga varakult ja organiseerib oma elu nii, et ta saaks oma eesmärgid ellu viia. Neitsi suudab talle pakkuda piisavalt kindlustunnet, mida ta nii väga vajab. Neitsi on perfektsionist ja oskab oma elu organiseerida. Ta ei jäta midagi juhuse hooleks. Nad on lojaalsed ja investeerivad oma ellu, nad on targad ja intelligentsed. Nad jõuavad kaugele aga ainult siis, kui on koos.

Veevalaja - Kaalud

Veevalajal on maailmaga suured plaanid ja ta tahab muuta seda paremaks paigaks. Kui ta elab koos Kaalude tähemärgi esindajaga, siis on ta koos inimesega, kes aitab tal oma unistusi täita. Nende suhe on harmooniline ja tugineb vastastikkusele austusele ja tingimusteta armastusele.

Kalad - Kaljukits

Kalade tähtkuju esindaja elab suure osa oma elust unistuste maailmas, samal ajal, kui Kaljukits tegeleb konkreetsete investeerimistega. Nad täiendavad teineteist ja aitavad üksteisel täita tühja kohta. Kaljukits suudab rahuneda ja lõbutseda, kui ta on koos Kaladega ja Kalade esindaja suudab õppida otsusekindlust ja praktilist meelt tänu Kaljukitsele.

Kommentaare ei ole