{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised astroloogilised paarid tülitsevad kõige rohkem?

LÕVI  ja  VÄHK Hoolimata külgetõmbest, mis neil omavahel on ja kirest, mis nende vahel põleb, ei tule neil midagi välja. Lõvi jaok...

LÕVI  ja  VÄHK

Hoolimata külgetõmbest, mis neil omavahel on ja kirest, mis nende vahel põleb, ei tule neil midagi välja. Lõvi jaoks on see lihtsalt masendav ja Vähk tunneb ennast täiesti üksi, sest ta ei tunne hingelist sidet oma kaaslasega. Need erimeelsused tekitavad nende vahel pingeid ja ebakõlasid, mida nad siis üritavad siis kõva häälega lahendada nii, et tihti ka naabrid osa saavad. Lõvi võib öelda ikka väga teravalt mõnikord ja Vähk, selle asemel, et olla võrdväärne vastane, poeb oma nurka ja sulgub iseendasse. Vähk võtab väiksematki kriitikat enese aadressil halvasti ja ta ei näita välja seda, kui palju ta sisemiselt kannatab. Aja jooksul muutub nende suhe ainult hullemaks ja arusaamatusi ning mõistmatusi tekib aina juurde.

KALJUKITS ja VEEVALAJA


Kaljukits ja Veevalaja on mõlemad sodiaagi kõige otsusekindlamad tähemärgid, kellel on omad kindlad eesmärgid ja tahtmised elus. See on neil ühine punkt. Aga see, mis pole ühine, on viis, kuidas nad oma eesmärke ellu viivad ja see muudabki nende suhte võimatuks. Kaljukits vajab kindlustunnet ja selgust, Veevalaja aga on keskendunud tõhususele. Nende suhe toimib suurel määral selletõttu, et nad tahavad teistele head muljet jätta, mitte sellepärast, et nad emotsionaalselt sellesse investeeriksid. Nende suhtes muutub Veevalaja domineerivaks pooleks ja Kaljukits, kes on kergesti mõjutatav, lepib mõnda aega olukorraga. Ent nende mõlema paindumatu ja iseteadev loomus võtab lõpuks võimust ja sealtmaalt saavadki alguse tülid.


NEITSI ja KAKSIKUD

Et paari sõnaga olukorda lahti seletada, siis Neitsi on praktilise meelega ja Kaksik on unistaja. Nende suhe ei saa toimida, sest neil on liiga palju lahti rääkimata asju omavahel, liiga palju kahemõttelisi sõnumeid ja liiga suuri ootuseid. Kaksikud unistavad suurelt ja ei taha vaevata oma pead sellega, kuidas unistusi järgi elada ja ootavad, et kõik laabuks iseenesest. Neitsi tõenäoliselt on see, kes siis võtab kõik töö ja vaeva oma õlgade peale aga mingil hetkel tüütab teda selline olukord lihtsalt ära.

KAALUD ja SÕNN


Kaalud ja Sõnn on tegelikult üsna sarnased oma loomuse poolest aga see just ongi tavaliselt selleks põhjuseks, miks nende suhe ei saa toimida. Nad lihtsalt näevad iseennast teineteises. Nad mõlemad on liiga praktilise meelega, liiga suured realistid, liiga otsusekindlad ja neile meeldib kõik see, mis on ilus ja romantiline. Ent mingil hetkel hakkab Sõnni Kaalude paindumatu loomus häirima, ta ise on ka selleks liiga kangekaelne, et järele anda ja kui neid on kaks, siis seda on ühe katuse alla palju. Kui nad milleski ühisel meelel ei ole - nagu magamistoa tapeedi värv - siis ei anna kumbki oma arvamuses teisele järgi. Nad lihtsalt ei ole suutelised õnnelikud olema, sest neil tekib pikapeale liiga palju pingeid omavahel, et pole enam mõtet üritadagi.



SKORPION ja KALAD

Nii Skorpion kui Kalad on mõlemad hästi emotsionaalsed sodiaagimärgid. Ainult, et nende emotsionaalsus ei väljendu samamoodi, eriti siis, kui nad koos peaksid elama. Nad mõlemad on vabameelsed aga kui Skorpion võib olla ettevaatamatu, siis Kaladel on palju rohkem kohusetunnet. Nende erinevad isiksused tekitavad ruttu ületamatu lõhe nende vahele, eriti veel juhul, kui Kalad tahavad end tunda vabana aga Skorpion pingutab oma armukadedusega üle.

AMBUR ja VÄHK

Amburil ja Vähil ei ole palju ühist tavaliselt. Vähk tunneb end hästi koduseinte vahel, nokitsedes siin ja seal rahulikult midagi. Ja ta tahaks, et ta elukaaslane oleks koos temaga. Ambur aga tahab välja, talle sobib ainult aktiivne elu. Ta tahab luua uusi tutvusi, saada uusi kogemusi ja tunda elust mõnu. Ja see tekitab nende vahel erimeelsusi. Ambur tahab liikuda ja Vähk eelistab kodus olla. Vähk tahab tunda hingelist lähedust, Ambur aga seksuaalset. Lõpuks hakkavad nad teineteisele vähem tähelepanu pöörama ja sellepärast nende suhe ka toimib mingi aja jooksul.





Kommentaare ei ole