{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks sinu parim sõber on sündinud just Amburi tähtkujus?

1. Sest sul ei ole temaga kunagi igav. Sa ju tead seda ise ka juba! Talle meeldib lõbutseda. Ta on nii optimistlik, et alati, kui sa ted...

1. Sest sul ei ole temaga kunagi igav. Sa ju tead seda ise ka juba!

Talle meeldib lõbutseda. Ta on nii optimistlik, et alati, kui sa teda näed, tuleb sul naeratus huultele, on ju nii? Ta on kõige rõõmsameelsem kõikide sinu tuttavate seast. Ta naudib tõesti elu. Isegi, kui sa oled halvas tujus, ta teab täpselt, kui sind panna ennast paremini tundma ja ta teeb selleks kõik, mis tema võimuses. Talle lihtsalt ei meeldi mossitavad ja negatiivsed inimesed, milleks oma elu raisata - parem olla rõõmus! Ta on see sõber, kes on alati valmis sinuga koos tantsima, laulma ja lisaks on tal varuks terve ports nalju, millest pooli oled sa juba mitu korda kuulnud.

2. Ta on energiline ja aktiivne

Ta ei püsi pudelis ka paigal, ta peab kogu aeg midagi tegema, ta lihtsalt ei suuda niisama istuda ja mitte midagi teha. Ta ei ela minevikus, ta ei hädalda oma elu üle, ta vaatab tulevikku ja alati positiivsel pilgul. Ta tunneb kergesti igavust ja tahab palju liikuda.

3. Ta tahab sinust aru saada ja analüüsib su hingeelu

Ta tahab teada absoluutselt kõike sinust ja ütleb sulle otse ilma ilustamata välja, mida ta su elust arvab. Tema peale ei maksa solvuda, sest ta ei ütle kunagi midagi viha pärast, tema ütlused on öeldud pigem naljatoonil. Ta tahab teada, mida sa oled läbi elanud, kellega sa oled elanud ja mida sa oled üldse oma elus teinud. Need teadmised võimaldavad tal sinust terviklikku pilti saada ja nii teab ta paremini, kuidas su meelt lahutada ja sind aidata vajaduse korral.


4. Ta on nii positiivne!

Ta on paadunud optimist. Ta ei istu maha ega hakka mõne probleemi pärast pead murdma, selle asemel teeb ta kõik, et olukorda parandada ja olla samal ajal rõõmus. Tema energia ja elurõõm on nakkavad ja ta külvab enda ümber positiivsust. Iga päev koos temaga on hea päev!

5. Ta on vabameelne

Tema jaoks tabusid ei ole ja ta räägib üsna vabalt kõigest. Tema jaoks on piirid inimeste endi ehitatud. Kui sul on liiga raske elada nii nagu sa seda tahaksid - küsi temalt nõu ja ta aitab sind hea meelega.

6. Ta ütleb sulle seda, mida sa pead kuulma

Ja ta ütleb otse. Ilma ilustamata. Ta ei hakka sinuga mängima. Ta ütleb sulle seda, mida sa pead kuulma. Ja ta kaitseb sind teiste kuulujuttude eest. Alati.

Tahad sa seda kuulda või ei taha - ta ütleb sulle ikkagi seda, mida ta ütlema peab.



7. Ta tõmbab su sinu mugavusstsoonist välja tõelisesse maailma

Ta armastab reisida. Ja maailma näha. Ta tahab külastada uusi paiku ja avardada silmaringi. Ta avab sinu silmad ka. Ja sa näed asju, millest sul varem aimugi polnud.

8. Temas on see miski, mida teistel ei ole

Talle ei meeldi rutiin ja üksluisus. Talle ei meeldi tunda igavust. Ta teeb asju alati omal moel. Ja lõpetab oma töö palju kiiremini, kui teised.

9. Ta paneb su kannatlikkuse proovile

Kõikide heade omaduste juures, mis tal on, on seal ka midagi laitmisväärset. Ta on sageli nagu liblikas, kes lendab õielt õiele ja unustab samal ajal oma kohustused ja lubadused. Aga sellega katsub ta ka sinu kannatlikkust ja kes on ütelnud üldse, et inimene peab olema täiuslik? Mis siis, kui ta jõuab veerand tundi hiljem kohale, selleks ju sõbrad ongi?

10. Ta viib sind sinna, kuhu sa minema pead

Ta aitab sul end proovile panna, võidelda oma õnne eest ja leida see, mis sulle tõesti rahulolu pakub. Tema energia ja elurõõm on nakkavad. Ta muudab su unistused reaalsuseks.

Kommentaare ei ole