{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida sa talle kindlasti öelda ei tohi vastavalt tema tähemärgile.

Mida sa kunagi ühele Jäärale öelda ei tohi: "Kõigepealt kaalume asja läbi ja alles siis võtame otsuse vastu rahulikult." Jää...

Mida sa kunagi ühele Jäärale öelda ei tohi: "Kõigepealt kaalume asja läbi ja alles siis võtame otsuse vastu rahulikult."

Jäär on oma loomult impulsiivne ja ta võtab otsuseid vastu ruttu. Miks oodata homseni asjaga, mida võib teha kohe ja praegu?!?

Mida sa kunagi ühele Sõnnile öelda ei tohi: "Mul on olnud mitu suhet juba."

Tema jaoks on kõige tähtsam siirus ja püsivus. Ning tema pere. Kodu on tema kindlus, kus ta tahab end tunda turvaliselt ja kindlalt. Kui ta sind usaldada ei saa, siis ei ole tal sinuga midagi teha ja sinu kirju minevik ei ärata temas usaldust.

Mida sa kunagi ühele Kaksikule öelda ei tohi: " Mulle ei meeldi reisida."

Sest ta januneb elurõõmu, vabaduse, seikluste ja põneva elu järele. Reisimine on tema jaoks vajalik ka silmaringi avardamiseks, puhkamiseks, lõbutsemiseks ja elamiseks.See tagab talle hingerahu.


Mida sa kunagi ei tohi öelda ühele Vähile: " Otsi mõni lapsehoidja lastele täna õhtuks."

Tema jaoks ei ole midagi väärtuslikumat tema perest. Ja kõige paremini ja rahulikumana tunneb ta ennast ainult siis, kui ta pere on tema ümber ja silma all.

Mida sa ei tohi öelda ühele Lõvile: " Me ei saa nädalavahetusel välja minna."

Ta vajab teistega suhtlemist. Ta tahab sõpradega aega veeta ja käia uutes kohtades. Ta peab saama kodust välja aeg-ajalt, et enda paremini tunda. Kui sa temalt selle lõbu ära võtad, siis kurvastad sa teda.

Mida sa ei tohi öelda ühele Neitsile: " Ma õhtul koristan köögi ära."

Ta on perfektsionist. Kõik peab olema korras, puhas, läikima. Ta ei talu korralagedust. Tegelikult on see ju hea omadus, mitte puudus.



Mida sa ei tohi öelda ühele Kaalude tähemärgis sündinud inimesele: " Sina otsusta!"

Tema jaoks on see raske. Tal on kogu aeg mitu ideed, mille vahel ta otsustada ei suuda. Ta ei taha lihtsalt otsustada ega muuta olukorda raskemaks.

Mida sa ei tohi öelda ühele Skorpioni tähtkujus sündinud inimesele: " Millest te rääkisite? "

Saladused on pühad! Ta kaitseb oma salaaeda ja sa isegi ei tea, kui palju asju seal sinu eest varjul on!

Mida sa ei tohi öelda ühele Amburile: " Täna pole üldse hea päev."

Ambur on oma loomult optimist, kes nakatab ka teisi oma hea tujuga. Kui sul on raske päev olnud, siis parem ära hakka talle sellest rääkima.

Mida sa ei tohi öelda ühele Kaljukitsele: " Ma olen juba kord truudust murdnud."

Ta on sodiaagi kõige truum märk nii sõpruses, kui armastuses. Ta tahab tõsiseid suhteid inimestega, keda ta saab tõsiselt võtta. Ja ootab sama sinult.

Mida sa ei tohi öelda Veevalajale: " Kas sa vajad mu abi, et oma töö ära lõpetada? "

Tema vajab vabadust ja hingamisruumi. Ta on väga iseseisev ja ei taha alluda ühiskonnareeglitele, ta tahab teha asju oma äranägemise järgi ja siis, kui ta seda tahab. Milleks kiirustada, sellega ei võida ju midagi!

Mida sa ei tohi öelda ühele Kalade tähtkujus sündinud inimesele: " Mul pole aega sind aidata."

Ta on nii abivalmis, et teisi aidates võib tihti unustada iseennast. Ja ta ootab ka teistelt sama.

Kommentaare ei ole