{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 6 astroloogilist paari, kelle vahel on väga tugev emotsiooniline side

Paarisuhted on üsna tormilised ja tihti täis takistusi. Kui mõned paaruid suudavad neist üle saada,...



Paarisuhted on üsna tormilised ja tihti täis takistusi. Kui mõned paaruid suudavad neist üle saada, siis sellepärast, et neid aitab omavaheline tugev emotsionaalne side ja tugev armastus.

Astroloogia järgi on 6 sodiaagipaari, kelle vahel on väga tugev emotsionaalne side.

SÕNN ja NEITSI

Nad mõlemad on maamärgid ja neil mõlemal on ühine arusaamine elust. Nende jaoks toimib tõeline suhe ainult tänu vastastikkusele usaldusele ja austusele. Nad oskavad luua harmooniat oma elus ja ei pea tõestama iga päev oma armastust. Sõnni tähtkujus sündinu teab mida ta elust tahab, tal on kõrged ootused. Neitsi aga töötab metoodiliselt ja tunneb vahendeid, mis aitavad tal oma eesmärke saavutada. Koos suudavad nad suuri asju korda saata ja elada stabiilselt. Mis puutub armastusse, siis on nende vahel väga tugev side, mida keegi lõhkuda ei suuda. Ainult nemad mõistavad teineteist kõige paremini.

AMBUR ja JÄÄR


Ambur on nii vahetu loomusega ja siiras, et suudab võita üsna ruttu Jäära usalduse. Ambur on see, kes aitab Jääral pingeid maandada ja teab, kuidas teda naerma ajada. Neil on palju ühiseid huvisid, mis neid veelgi rohkem liidab. Kumbki ei karda midagi ja mõlemad vajavad adrenaliini, et elu nautida. Ambur on ääretult optimistlik, elurõõmus ja alati heas tujus. Jäär on impulsiivsem ja võib kergesti süttida. Ta vajab enda kõrvale inimest, kes teda hästi tunneb ja tema vihahoogusid ei karda. Ambur paneb teda alati näitama elu paremast küljest. Nende kirg ei vaja kirjeldamist, nende vahel on side, mida teised murda ei saa.


VÄHK ja KALAD

See paar on väga romantiline, Nad mõlemad on hästi emotsionaalsed ja neil on ilus suhe. Teineteist armastades sulavad nad üheks hingeks ja kehaks. Neil on tugev omavaheline side, neil on suured unistused. Neil ei ole aega, et omavahel tülitseda. Nad jagavad ühiseid unistusi ja tahavad luua enda ümber oma maailma, mis kuulub ainult neile.

KAKSIKUD ja VEEVALAJA

Kaksikute esindaja armastab palju rääkida ja ta pakatab uutest ideedest. Veevalaja armastab aga kuulata seega klapib see väga hästi. Neile ei meeldi liiga organiseeritud elu, nad tahavad luua omaenda maailma. Nad mõlemad vajavad vabadust ja iseseisvust, mis võimaldab neil elada ka omaenda elu, et seejärel paremini teineteist taas leida. Nad mõistavad teineteist hästi ja jagavad omavahel väga tugevaid tundeid ning sama mõttemaailma. Nende vahel lasub usaldus, nad liiguvad mõlemad samas suunas.

KAALUD ja SKORPION


Skorpion on salapärane, ta tõmbab magnetina teisi ligi. Kaalude tähemärgi esindaja otsib aga oma elus harmooniat. Nad on mõlemad pealtnäha tagasihoidlikud ja reserveeritud. Aga nad jagavad samu põhimõtteid, nad on ühel lainel. Neid liidab tugev omavaheline suhe. Sellist kirge, mida nad tunnevad, ei saa keegi teine neile pakkuda.

VÄHK ja KAALUD

Kaalude tähemärgi esindaja on tõeline diplomaat, kes teab, kuidas käituda niipea, kui olukord pingeliseks läheb. Ta vajab rahu ja harmooniat oma kodus. Vähk, kes võtab kõike isiklikult vajab enda kõrvale kedagi taktitundelist. Nad mõlemad vajavad tasakaalukat ja rahulikku suhet. Mõlemad on suutelised kõik ohvriks tooma armastuse nimel. Nende vahel on kohe algusest saadik seletamatu üksteise mõistmine ja äratundmine.

Kommentaare ei ole