{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 kõige nõrgema iseloomuga meest

VÄHK Vähi tähtkujus sündinud mees on oma loomult heatahtlik ja leebe. Selline mees on ideaalne valik kõikidele nais...

VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud mees on oma loomult heatahtlik ja leebe. Selline mees on ideaalne valik kõikidele naistele, kes unistavad pere loomisest ja heast mehest. Ta on alati teenistusvalmis ja armastab üle kõige olla lihtsalt kodus. Ta ei istu lihtsalt teleka ees vaid paneb käed külge ja teeb remondi vajadusel ära. Ta armastab lapsi, kellega tal on väga lähedane suhe. Kõik oleks ideaalne, kui ta ei kulutaks nii palju raha ja kui ta hakkaks rohkem ise otsustama. Ta on üsna nõrga iseloomuga ja teda on lihtne mõjutada. Ja see võib muutuda tõeliseks probleemiks.

KAALUD

Temaga koos olla on alati huvitav, sest ta on väga tark ja loogilise mõtlemisega. Ta on väga hea elukaaslane, kellega juba igav ei hakka. Tema nõrk koht on aga see, et ta ei ole ambitsioonikas. Ta annab palju lubadusi tuleviku suhtes aga sageli lubadusteks need jäävadki. Ta on veendunud, et raha eest õnne osta ei saa, seega milleks siis nii palju rabada? Talle oleks vaja tugeva iseloomuga ettevõtlikku naist, kes aitab tal elus edasi minna.
 
 
 
 
 


KALAD

Hoolimata oma suurest kujutlusvõimest ja loomingulisest vaimust elab ta suure osa oma elust unistuste maailmas. Tal on olemas kõik eeldused, et edu saavutada kõikides valdkondades aga tingimusel, et ta midagi ette võtab ja teeb esimese sammu. Aga kuna see nõuaks liiga palju energiat ja pingutusi, siis sageli jäävad kõik tema ettevõtmised sinnapaika.

Eelmainitud tähemärkide all sündinud mehed vajavad enda kõrvale tugeva iseloomuga naist, kes hoiaks ohje käes ja võtaks juhtimise enda kätte. Kõige ideaalsem oleks mõni karjäärinaine, kes ei kohku tagasi mitte millegi ees. Kellel oleks piisavalt kannatlikkust, et välja kannatada mehe nõrk iseloom ja täielik ambitsiooni puudumine ja kes suudaks ellu viia nende ühiseid projekte.

Kommentaare ei ole