{ads}

HIDE

Viimased

latest

Halvad sõbrad ehk asjad, mida sõbrad ei tee!

Sõbrad lisavad elule väärtust ent mitte kõik inimesed, keda sa pead oma sõpradeks, ei ole sõbrad. Halvad sõbrad võivad mõjutada sinu füüsi...

Sõbrad lisavad elule väärtust ent mitte kõik inimesed, keda sa pead oma sõpradeks, ei ole sõbrad. Halvad sõbrad võivad mõjutada sinu füüsilist ja vaimset tervist, sellepärast on parem, kui sa õpid neid ära tundma ja neist eemaldud.

1. Ta teeb sulle häbi

Kui sa iga kord tema pärast pead häbi tundma ja teda teiste ees välja vabandama, siis ei ole ta ilmselt selline sõber, nagu sa vajad. Kui alguses võisid sa sellega leppida ja nüüd on see hakanud sind ärritama, siis ilmselt oled sina targemaks saanud. Kuidas ka ei ole, teie sõprus ei saa nii edasi kesta.

2. Ta ei saa sinu lähedaste ja teiste sõpradega läbi

Tema ei meeldi sinu tuttavatele ega perele ja talle ei meeldi ka need inimesed, kellega sa läbi käid. Ta võib isegi minna nii kaugele, et hakkab sinu suhteid su lähedastega rikkuma ja paneb sind tegema asju, mida sa ei taha.



3. Ta ei toeta sind kunagi

Sõbrad ongi selleks, et teineteist toetada. Rõõmustada heade uudiste korral ja tunda kaasa, kui asjad lähevad halvasti. Sa ju näed, kui su sõber vastupidi paistab rõõmustavat siis, kui sul halvasti läheb ja üritab naeratada sunnitult siis, kui sul hästi läheb. On inimesi, kes lausa ootavad, et teistel halvasti läheb ja üritavad sinult kõike teada saada ka sinu lähedaste kohta, et siis neid jutte edasi levitada.

4. Sa tunned end halvasti peale seda, kui oled temaga koos olnud

Sul on tunne nagu oleksid alati sina see, kes katsub ühendust hoida ja helistab või saadab sõnumeid. Ta võtab sinuga ühendust siis, kui tal sinult midagi vaja on - siis oled sa alati tema kõige suurem sõber. Sul on tunne, et temas ei ole mitte midagi siirast, tema naeratus ja sõnad on kõik võlts ja sa ei tea enam ise ka, mida uskuda. Sa tahaksid, et ta oleks su sõber aga sulle teeb haiget see, kuidas ta sinuga käitub. Ta kasutab sind ära ehkki sa keeldud seda uskumast. Sulle ei mahu pähe, kuidas peale kõike seda, mida sa oled tema heaks teinud, ta ikka sinu headusega mängida võib.

Kommentaare ei ole