{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära vaata meest, kellel on sellised harjumused!

Selleks, et teist inimest tundma õppida, on vaja aega. Alles aja möödudes selgub, millise inimesega sul õieti tegu on. Armunud inimese...



Selleks, et teist inimest tundma õppida, on vaja aega. Alles aja möödudes selgub, millise inimesega sul õieti tegu on. Armunud inimesed aga on tavaliselt kärsitud ja armastus teeb pimedaks.

Kui sa tahad õnnelikuks saada, siis ära vaata meest, kellel on järgmised harjumused.

1. Ta on kitsa silmaringiga

Mitte kõigile inimestele ei ole antud oskust võtta teisi inimesi sellistena nagu nad on, olla vähem kriitiliselt meelestatud, arvestada teiste inimeste arvamustega ja näha asju ka teisest vaatevinklist. Selleks, et kahe inimese vaheline suhe normaalselt toimida saaks, on vaja avatud meelt.  See tähendab oskust oma kaaslast kuulata. Ja et kui te ka pole ühisel arvamusel, ei pea te selle pärast ilmtingimata tülitsema.

2. Ta vihkab loomi

Paljud inimesed ei talu loomi mõnel isiklikul põhjusel, on selleks siis halb eelnev kogemus või siis allergia loomakarvade vastu. Ent ei maksa unustada, et inimene, kes on halb loomade vastu, on halb ka teiste inimeste vastu.


3. Ta ei pea oma lubadustest kinni

Lubadustest tunned meest. Kui inimesel on harjumuseks korduvalt oma lubadusi murda ja ta teeb seda teadlikult, siis ei ole sul temaga midagi peale hakata. Sa ei saa sellise inimese peale lootma jääda.

4. Ta läheb üle piiri

Iga suhte aluseks on teineteise austamine, kui su kaaslane sind ei austa ja läheb sageli üle piiri, näidates välja liigset armukadedust, usalduse puudumist, petab sind jne) siis ei ole sul sellist meest vaja. Sa ei saa tema kõrval õnnelikuks.

5. Ta alavääristab sind

Igal inimesel on oma tugevad ja nõrgad küljed. Oma head ja halvad küljed. Tavaliselt arvestatakse sellega ja ei hõõruta teisele ta vigu pidevalt nina alla. Kui ta sind solvab ja alandab, ei ole ta mees, kelle kõrval sa õnnelikuks võiksid saada.



6. Ta tahab sind muuta

Kui sa talle sellisena ei meeldi nagu sa oled, miks sa siis üldse temaga oled?

7. Ta leiab alati vabandusi

Kui sa ei saa teda usaldada ja tema peale kindel olla, siis ei maksa sul temaga tegemist teha.

8. Ta ei kuula sind

Sinu mees peaks sind toetama ja ära kuulama. Kui teda üldse ei huvita sinu tegemised ja sinu elu, siis võib-olla on tal sinust ükskõik?

9. Ta valetab

Iga suhte alus on usaldus. Kui ta sinu eest varjab asju, siis peaksid sa mõtlema miks see nii on? Ja kas sa sellist elu endale tahad?

Kommentaare ei ole