{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida praegusel perioodil kodus ette võtta?

Praegusel hetkel on paljudel meist palju rohkem vaba aega käes, kui tavaliselt. Mida selle ajaga siis ette võtta? 1. Valmistu suveks ja ...

Praegusel hetkel on paljudel meist palju rohkem vaba aega käes, kui tavaliselt. Mida selle ajaga siis ette võtta?

1. Valmistu suveks ja rannahooajaks

See, et spordisaalid kinni on, ei ole nüüd küll mingi takistus ega vabandus. Internetis on laias valikus erinevaid treeningkavasid ning mis puutub toitumisse, siis ka selle kohta leidub palju infot neile, kes soovivad tõesti end käsile võtta. Pärast on endal ka hea tunne!

2. Vaata oma kevadriided üle

Tõenäoliselt kui epideemia mööda saab, on aeg juba õhemad riided selga panna. Vaata oma kevad-suveriided üle, kui sul on liiga palju asju, siis mõtle nende peale, kellel praeguse aja tõttu finantsilised raskused ja kingi osa asju ära.

3. Loe läbi see raamat, mis kapi peal tolmukorda kogub

Ja kui hästi läheb, siis on sul aega isegi raamatu teine osa ka läbi lugeda. Lugemine on iseenesest hea vahend, mis aitab ümbritseva negatiivsuse vastu võidelda. Kõige parem on lugeda mõnda mõnusat ja head raamatut, mis tekitab positiivseid tundeid, samuti ka kõik enesearendusraamatud on õigel kohal.


4. Planeeri järgmist puhkust

Isegi, kui praegu on veel vara öelda, millal see epideemiapuhang läbi saab, siis ikkagi on hea ja positiivne sellest mõtelda ja planeerida järgmist puhkust.

5. Mediteeri

Selleks, et harjuda uue asjaga, vajab aju 21 päeva. Sellepärast alusta näiteks mediteerimisega ning tee seda iga päev, ükskõik siis, kas hommikul või õhtul. Mediteerimine alandab stressi ja tagab sulle parema hingerahu.

6. Korista oma garaaž ära

Viska ära kõik, mida sa ei vaja, paranda ära asjad, mis on katki ja korista kõik need asjad ära, mis vedelevad kasutult.

7. Pea tänulikkuse päevikut

Praegu on kõige parem aeg positiivsuse külvamiseks. Võta mõni vana vihik ja kirjuta iga päev üles kõik see, mille üle sa tõesti tänulik oled ning keskendu üksnes positiivsetele asjadele oma elus.

8. Helista mõnele lähedasele

Praegu on selleks hea aeg, et võtta ühendust mõne kalli lähedasega, kellest sa pole ammu kuulnud.



9. Tee kevadine suurpuhastus

Kevad on juba käes ja ilusad ilmad pole ka enam kaugel. Kui sa nagunii juba kodus rohkem aega pead veetma, siis tee suurpuhastus ära.

10. Hoolitse toataimede eest

Praegu on sul selleks aega, seega istuta oma toataimed ümber, kasta neid hoolega ja su taimed on sulle ainult tänulikud.

11. Mängi oma lastega

Elu läheb liiga ruttu. Kui sul on lapsed kodus, siis kasuta seda võimalust ära ja tegele nendega. Ideaalne võimalus näha oma lapsi kasvamas ja muuta teie suhe lähedasemaks.

12. Mängi kitarri

Või klaverit. Või siis joonista. Või kirjuta. Tegele sellega, mis sulle alati on meeldinud, mis sind köidab. Nüüd on sul aega selle jaoks.

13. Hoolitse enda eest

Maga piisavalt, tee endale mõnus vann, hoolitse oma naha eest... Võimalusi on palju.



Inspireeritud:  https://www.salutbonjour.ca

Kommentaare ei ole