{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuldne piim, mis tõstab immuunsust ja vastupanu haigustele

  Kuldse piima näol on tegemist võimsa loodusliku ravimiga, mida peaks tarbima iga päev. Tegemist on kurkumipiimaga, mis loomulikult sisa...

 
Kuldse piima näol on tegemist võimsa loodusliku ravimiga, mida peaks tarbima iga päev. Tegemist on kurkumipiimaga, mis loomulikult sisaldab kurkumit.

KURKUM

on looduslik antiseptik. Tegemist on maitseainega, mida kasutatakse laialt India ja Kagu-Aasia köögis. Ent kurkumit kasutatakse ka kosmeetikatoodete, näo- ja juuksehoolduse juures. Väga kuulsad on kurkumivannid, mis aitavad nahahaiguste puhul.

Uuringud on näidanud, et kurkumil on tugev vähivastane toime, ta aeglustab vähirakkude kasvu ja levikut ning omab ennetavat toimet. Samuti on kurkumil põletikuvastane toime. Seega on kurkum tõeline imeravim. Teadlaste arvates on kurkum kõige tugevam looduslik antibiootikum.

Samuti puhastab kurkum maksa, toimib loodusliku valuvaigistina, aitab kiirendada ainevahetust, ravib depressiooni, ennetab kasvajate teket ja muidugi, ennetab külmetushaigusi ning parandab südame-veresoonkonna tööd.

Kurkumis leiduv kurkumiin pärsib vähirakkude kasvu ja levikut ning tugevdab immuunsüsteemi.



KOOKOSPÄHKEL

Öeldakse, et kookospalm annab inimesele kõik, mis tal eluks on vaja. Kookospalm on suure au sees just Indias, kus temast erinevaid tooteid valmistatakse. Kookos aitab immuunsüsteemi tugevdada, sest ta sisaldab rasvhappeid, mis võitlevad viiruste- ja mikroobidevastaselt. Seega toetab kookos immuunsüsteemi tööd, aitab parandada seedimist, kiirendab ainevahetust ja toetab ka südame tervist. Kookos omab samuti maksa puhastavat toimet ja alandab veresuhkru taset.



KANEEL

Kaneeli näol on tegemist vürtsiga, mida on juba aastatuhandete jooksul kasutatud. Kaneeli on alati kõrgelt hinnatud ja pikka aega said seda luksust endale lubada vaid kõige jõukamad inimesed.Kaneel sisaldab rikkalikult antiosüdante ja kaitseb seega organismi vabade radikaalide kahjustuste eest. Vabad radikaalid on need, mis kahjustavad rakke ja muudavad organismi vastuvõtlikumaks haiguste tekkele. Kaneelil on ka põletikuvastane ja mikroobide kasvu pidurdav toime. Teadlaste arvates on kaneel sama tõhus, kui antibitookiumid. Tarvitades kaneeli ravieesmärgil tuleb kindlasti vaadata, et tegemist oleks Ceylon kaneeliga ning millel on tervisele kõige suurem kasu. Kaneel aitab vähendada südamehaiguste riski, omab põletikuvastast toimet, aitab kaalu langetada ja reguleerib kolesteroolitaset.


Kuldse piima valmistamiseks läheb vaja 

- 2 tassi kookospiima

- 2 tl jahvatatud kurkumit

- natuke muskaatpähklit

- natuke musta pipart

- 2 sl mett

- natuke kookosõli

Kuumuta kõik ained potis väikese tule peal. Joo igal hommikul või õhtul enne magama heitmist.









Kommentaare ei ole