{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas saada ruttu sääred saledaks ja seksikaks?

Kui sa otsid parimaid harjutusi, mille abil jalasääri peenemaks saada, siis oled sa õiges kohas. ...



Kui sa otsid parimaid harjutusi, mille abil jalasääri peenemaks saada, siis oled sa õiges kohas.

Esimesed tulemused on näha juba peale esimest nädalat!

Harjutuste tegemiseks läheb sul vaja hantleid ja võimlemismatti. Kui sul hantleid ei ole, võid selle asemel kasutada poole liitriseid veepudeleid.

Harjutusi pead aga sooritama iga päev.








1.Squat jumps/ hüpped kükist


Seisa sirgelt, jalad puusade laiuselt. Põlved kergelt kõverdatult, siruta käed taha välja. Soorita hüpe ülesse, tõugates end kandade läbi. Maandu kõverdatud põlvedele. Tee 30 harjutust.

Tegemist on harjutusega, mis nõuab kõige rohkem pingutusi, seega, kui sa ei suuda teha 30 hüpet korraga, siis tee 3 seeriat 10 kükiga ja puhka iga seeria lõpus.

2. Jalgade tõsted külje peal


Algasend:lama külje peal, üks jalg põlvest kõverdatuna ette toodud, võid tasakaalu säilitamiseks hoida pahkluu ümbert kinni. Soorita teise jalaga aeglaselt 15 jalatõstet, hoolitsedes, et jalg oleks kehaga sirgu. Seejärel vaheta külge ning korda teise jalaga.

3. Kere painutused raskusega


Selle harjutuse tegemiseks võta hantlid. Seisa sirgelt, üks käsi puusal, teises käes raskus. Tee suur aste küljele ühe jalaga ja kummardu ettepoole. Painutades ülakeha otsi käega, mis hoiab raskust, teise jala kanda. Vaata, et su selg, jalg ja käsi oleks sirgelt. Seejärel tule algasendisse tagasi ja soorita harjutus teisele küljele.

Tee 15 harjutust kumbalegi küljele.



4. Jala tõsted


Lama külje peal võimlemismatil. Jalad samal joonel kehaga, üks käsi kõverdatult pead toetamas. Soorita aeglaselt jalatõsteid 10 korda, seejärel vaheta külge ja tee 10 harjutust teisele küljele.

5. Jala tõsted taha

Võta plank-asend, käed sirgelt õlgade all. Jalad puusade laiuselt, üks põlv kõverdatud puusa all, teine sirgelt taga. Soorita sirge jalaga jala tõsteid valvates, et jalg jääks paralleelselt ülejäänud kehaga ja ei tõuseks kõrgemale. Samuti hoolitse, et selg oleks sirge, mitte liiga nõgus. Tee 15 harjutust ühele jalale ja korda siis teise jalaga.




6. Üleshüpped väljaastest

Soorita väljaaste ühe jalaga ette, hoides selga sirgena ja kõverdades põlve, toetades kanda korralikult vastu maad. Seejärel tagasi astudes hüppa kõrgele üles sirutades end välja. Üleshüppe ajal vaheta jalga ja maandu teisele põlvele. Tee 10 - 15 hüpet.

7. Väljaasted hantlitega


Seisa püsti, selg sirgelt, hantlid mõlemas käes. Käed sirgelt külgede vastas. Soorita väljaaste ühe jalaga kõverdades põlve ja jälgides, et selg oleks sirge. Tule algasendisse ja korda harjutust teise jalaga.

 Tee mõlema jalaga 15 harjutust.

Tee harjutusi iga päev kuu aja jooksul, tulemusi näed sa juba peale esimest nädalat! 


Kommentaare ei ole