{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa talle kogu aeg andestad, siis ei muuda ta end mitte kunagi

  Siin sa siis jälle oled ja sama vana lugu kordub jälle sinu elus. Sina aga loodad, et vähem...


 
Siin sa siis jälle oled ja sama vana lugu kordub jälle sinu elus. Sina aga loodad, et vähemalt seekord  ta tõesti muudab end. Et ta saab aru kõigest, mis ta on teinud, et talle jõuab ükskord ka midagi kohale ja ta hakkab sind lõpuks ometi kohtlema nii nagu vaja.

Tegelikult sa ju tead, et ta ei muutu

Ta lihtsalt ei taha muutuda. Ta ise usub, et on hästi tore ja kui ta ei leia oma tegudele õigustusi, siis süüdistab ta sind selles.

Sest palju lihtsam on ju mängida ohvrit, kui olla mees ja vastutada oma tegude eest. See on palju lihtsam, kui tunnistada oma vigu ja mitte enam käituda nagu poisike.

Muidugi on ka neid päevi, kui ta lubab sulle, et muutub. Tavaliselt nendel päevadel kardab ta tõesti sind kaotada või siis tunneb ta, et sa tal käest minema libised.

Aga niipea, kui sa talle andeks annad, niipea, kui ta tunneb, et sa jälle tema kõiki valesid usud, hakkab ta uuesti pihta. 

Ta paneb sind kannatama ja teeb seda täpselt niikaua, kuni sa lased tal seda teha. Kuni sa lased tal endaga mängida.
 



Ta hakkab jälle sinuga halvasti käituma. Ja jälle ei vasta sinu sõnumitele. Ja jälle ei leia aega sinu jaoks. Ja jälle ei toeta sind siis, kui sina teda vajad.

Kõik jääb samaks temaga. Sama stsenaarium kordub iga kord täpselt nii kaua, kuni sina sellele piiri paned.

Ära otsi talle vabandusi. Tema tegudele ei ole ühtegi vabandust. Mitte miski ei saa vabandada teda välja. Mitte miski ei vabanda välja kogu seda austuse ja armastuse puudust.

Muidugi sa loodad, et sinu armastusest piisab selleks, et ta end muudaks. Ja sa süüdistad sageli ennast ehkki sa näed, et talle ei piisa mitte millestki.

Aga sa ei tohi end süüdistada. See ei ole sinu süü. Sa ei teinud midagi muud valesti, kui armusid vaid valesse inimesse.

Nüüd pead sa aga oma silmad avama ja mõistma, et sa väärid paremat.


Sa väärid õnne, mida tema sulle kunagi ei andnud. 

Sa väärid olla armastatud kellegi poolt, kes oskab sind armastada.

Tema ei ole see mees. Ainuke inimene, keda ta armastab, on ta ise. Teda huvitavad ainult tema enda vajadused ja ta muretseb ainult enda kasu pärast.

Teda huvitab ainult see, mida sina võid talle anda, sest temal ei ole sulle mitte midagi anda.
 
 


Ava oma silmad ja katsu näha, milline võiks olla su elu ilma temata.

Sa võid vabaneda sellest suurest kurbusest, meeleheitest, stressist, masendusest ja olla jälle õnnelik.

Sa võid leida üles selle sisemise rahu, mida sa ammu tundnud ei ole.



See, mis on sinu ja tema vahel, pole kindlasti armastus.

See on lihtsalt üks kurb lugu, mis sinuga juhtus selleks, et sa sellest tugevamini välja tuleksid. Et sa õpiksid sellest ja mitte kunagi enam ei valiks sellist meest.

Ta ei ole sinu jaoks, ta lihtsalt oli selleks, et sa näeksid, milline armastus kunagi olla ei tohi.

Saa aru, et koos temaga sa lihtsalt rahuldusid selle vähesega, mis ta sulle andis. Sa leppisid selle vähesega, mida ta iga kord enesega kaasa viis, viies samal ajal koos endaga tükikese sinu südamest.
 
 


Sa leppisid armastuse killukestega. Sa leppisid eluga, kus ei olnud rõõmu.

Sa ei tohiks sellega leppida. Sa ei tohiks karta üksindust. Sest kui sa järele mõtled, siis on vallalisel olemisel omad eelised.

Kui sa aga jääd sellisesse keskpärasesse suhtesse, kus sa kogu aeg andestama pead ja loodad, et ta andestab ehkki ta seda iialgi ei tee, siis sa hävitad iseennast.

Säästa ennast sellest. Ära anna talle enam andeks ja palu iseendalt parem andeks, sest sa jäid temaga ehkki sa tead hästi, et oleksid pidanud lahkuma.

Lase tal minna ja usalda iseennast. Armasta ennast. Ole piisavalt julge, et olla üksi ja ehitada üles omaenda õnn.

Sa oled selleks võimeline, sa suudad seda, tema on kõigest takistus sinu teel.

Kommentaare ei ole