{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Nende kolme tähemärgi all sündinud inimestel on kõige suurem šanss rikkaks saada

Isegi võttes arvesse seda, et rikkaks saamise võimalused on kõigil inimestel, on ikkagi mõnedel sodiaagimärkidel suurem soodumus selle...



Isegi võttes arvesse seda, et rikkaks saamise võimalused on kõigil inimestel, on ikkagi mõnedel sodiaagimärkidel suurem soodumus selleks, kui teistel.

Sõnn

Sõnni tähtkujus sündinud inimesed on oma loomult juba sellised, et kui nad on endale eesmärgi seadnud, siis viivad nad selle ellu, ükskõik, kui suuri pingutusi see nendelt ka ei nõua. Kui ta on alustanud mingi projektiga, siis tegeleb ta sellega tõsiselt ja ilma, et ta ei laseks end millegist takistada. Ta peab ainult ette vaatama, et sellest ei saaks kogu tema elu ja et prioriteedid oleks ka siin paigas.

Sellel maamärgil on suur vastutustunne, sa võid talle usaldada ükskõik millise kohustuse ja olla kindel, et ta selle ära teeb. Lisaks sellele on ta väga lojaalne. Kui ta on oma tööle pühendunud, siis jääb ta sellele kauaks. Tema väga head omadused võimaldavad tal ruttu karjääri teha. Tema on tavaliselt oma töö juures usaldusisik.

Samas on ta ka pereinimene. Kõige rohkem meeldibki talle olla kodus, ümbritsetud oma lähedastest. Lisaks kõigele eelnevale ei ole tal harjumuseks raha raisata.




Kaljukits

Kaljukitse tähtkujus sündinud inimesi näeb tihti suurte firmade eesotsas. Ta on lihtsalt sündinud juhiks. See Kaljukits, kes on liiga nõudlik teiste vastu, äratab samas aukartust. Teised lihtsalt järgnevad talle ilma liigseid küsimusi esitamata.

Ta on spetsialist omal alal. Väljend "ise tehtud - hästi tehtud" sobib talle ideaalselt. Ta ei taha, et asjad oleks lihtsalt tehtud, ta tahab, et asjad oleks tehtud hästi ja korralikult. Ta on väga nõudlik iseenda ja teiste vastu. Ilma, et ta oleks liiga autoritaarne, hindab ta palju distsipliini.

Ja lõpetuseks tuleb arvesse võtta seda, et Kaljukits on küll helde käega aga raha oskab talugeda. Ta ei hakka kunagi oma raha raiskama mõttetute asjade peale. Oma raha haldab ta üsna ratsionaalselt.



Veevalaja

Veevalaja on väga loominguline ja suure kujutlusvõimega, ta on alati oma ajast samm ees. Tal on alati palju häid ja viljakaid ideid, mille abil võiks terve varanduse teha. Tal on olemas kõik, mis vaja, et tulla lagedale uue asja ideega, mida maailm vajab ja mis hästi müüks.

Veevalaja ei talu aga teiste autoritaarsust. Talle isegi pakub lõbu selle vastu välja astuda. Ta teeb kõik, mis tema võimuses, et olla iseenda ülemus, alustades uue ettevõttega või siis leides koha mõne firma eesotsas.

Tegelikult aga ei lähe talle üldse korda see, mida teised temast mõtlevad. Ta on vabameelne inimene, kes viib oma ideed ellu, hoolimata sugugi teiste arvamustest. See on ilus omadus, mida kohtab sageli suurte juhtide juures.


Kommentaare ei ole