{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline on sinu hingesõber vastavalt su tähemärgile?

Paljud inimesed tulevad ja lähevad meie elust aastate jooksul. Mõned tulevad ainult eesmärgiga õpetada midagi ja seejärel minna ning lahkud...

Paljud inimesed tulevad ja lähevad meie elust aastate jooksul. Mõned tulevad ainult eesmärgiga õpetada midagi ja seejärel minna ning lahkuda areenilt. Samal ajal teised jäävad ja jätavad südamesse jäljed heade sõpradena. Mõned neist on nii erilised, et neist saavad kõige paremad sõbrad - hingesõbrad ja ka kallimad - kellega sa jagad kogu oma elu.

Astroloogia võib sulle anda aimu sellest, millist hingesõpra või kallimat sina enda kõrvale vajad.

Jäär - enesekindel hingesõber

Jäär on väga elujõuline, alati täis uusi ideid, aktiivne ja energiline, kellele meeldib kiire elu. Ta vajab inimest, kes suudab tema kiirele elurütmile järgneda. Ideaalne kaaslane tema jaoks on enesekindel inimene, kes ei karda riske võtta.

Potentsiaalsed hingesõbrad on : Jäär, Lõvi, Ambur, Kaksikud, Veevalaja



Sõnn - lojaalne ja romantiline hingesõber

Kui Sõnnil on truu inimene kõrval, jääb ta temaga kogu eluks. Ta vajab usaldusväärset inimest, kes oma lubadustest kinni peab. Teda paeluvad ka romantilise hingeeluga inimesed, kes panevad teda erilisena tundma.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Vähk, Kaljukits, Neitsi ja Kalad

Kaksikud - intelligentne hingesõber, kellel on hea huumorimeel

Kaksik valib väga hoolega endale hingesõpra. Ta on üks harvaesinevatest tähemärkidest, kes otsib armastust ja hingesõprust ühe ja sama inimese juurest. Ta otsib inimest, kes on samaaegselt tore ja lõbus, inspireeriv ja intelligentne ja kes muudab ta elu huvitavamaks.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Lõvi, Kaalud, Jäär ja Veevalaja



Vähk - armastav ja empaatiline hingesõber

Vähil on suur süda ja palju armastust jagada. Aga kui sa tahad olla tema kaaslane, siis pead sa olema valmis ka ise jagama. Tema hingesõber on keegi, kes paneb teda tundma erilisena ja armastatuna. Ning kes on tema vastu piisavat tähelepanelik.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Skorpion, Sõnn, Kalad, Neitsi

Lõvi - enesekindel ja salapärane hingesõber

Selle tähtkuju all sündinud inimesed tahavad kaaslast, kellel on seikleja hing aga kes on samas piisavalt intrigeeriv ja oskaks temas huvi äratada. Lõvi on ise nii enesekindel ja uhke, et ei talu, kui ta kaaslane peaks temast rohkem särama või esiplaanil olema.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Kaksikud, Kaalud, Ambur ja Jäär

Neitsi - ambitsioonikas ja pühendunud hingesõber

Neitsi tähtkujus sündinud inimesed on väga nõudlikud, eriti armastuses. Neil on raske leida endale sellist hingesõpra, nagu nad sooviksid. Tema hingesõber peaks olema keegi, kes on motiveeritud, ambitsioonikas, otsusekindel ja soovima palju temaga koos olla.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Skorpion, Kaljukits, Vähk, Sõnn

Kaalud - külgetõmbav, enesekindel ja intelligentne hingesõber

Kaalude tähtkujus sündinul on kõrged ootused oma hingesõbra suhtes. Talle meeldivad ilusad asjad ja ilusad inimesed. Tema hingesõber peaks olema külgetõmbava välimusega, enesekindel ja tark. Teda tõmbab välimine ilu ja enesekindel vaim.

Potentsiaalsed hingesõbrad:Kaksikud, Veevalaja, Ambur, Lõvi


Skorpion - kirglik hingesõber, kes tema väljakutsed vastu võtab

Skorpioni armastus on sügav, tuline ja tingimusteta. Nad vajavad  inimest, kes kõik tema testid läbi teeb edukalt. Teda köidavad inimesed, kellel on sügav hingeelu ja hea kujutlusvõime, kes tunnetavad asju kogu oma hingega aga kes ei räägi kunagi kõigest teistele.

Potentsiaalsed hingesõbrad on: Kalad, Neitsi, Kaljukits, Vähk

Ambur - avatud meelega hingesõber, kes armastab vabadust nagu tema isegi

Talle meeldib vabadus ja iseseisvus, talle ei meeldi üldse need inimesed, kes tema juures just tema kallist vabadust piirama hakkaksid. Ta eelistab lõbusaid ja avatud meelega inimesega, keda miski ei hirmuta. Talle meeldib, kui tema kaaslane avardab tema silmaringi ja ei taha teda muuta.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Lõvi, Veevalaja, Jäär, Kaalud

Kaljukits - elegantne ja truu hingesõber

Selle tähtkuju all sündinu valib erilise hoolega endale sõpru. Ideaalne kaaslane tema jaoks on keegi, kes on stiilne ja elegantne ja uhke  tema üle. Tema hingesõber peab olema samuti intelligentne. Samuti tahab ta leida temaga hingelist sidet. Ja loomulikult on tähtis truudus ja lojaalsus.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Kalad, Sõnn, Neitsi ja Skorpion

Veevalaja - pühendunud ja lõbus hingesõber

Ideaalne hingesõber tema jaoks on keegi, kes on piisavalt lõbus ja ektravertne ning kes ei ütle ära hullumeelsetest seiklustest. Talle meeldib, kui tema hingesõber oskab teda panna naeratama ja tuua tagasi ta hea tuju. Ning muidugi hea, kui ta oskaks ka süüa hästi teha, sest Veevalaja armastab häid toite.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Kaalud, Jäär, Kaksikud ja Ambur

Kalad - loomingulise meelega enesekindel hingesõber

Kalad elavad omaenda maailmas ja ei võta kunagi elu tõsiselt. Tema hingesõber peab olema enesekindel inimene, kellel on loominguline vaim. Ta vajab kedagi, kellega leiab hingelist sidet.

Potentsiaalsed hingesõbrad: Vähk, Skorpion, Neitsi ja Sõnn










Kommentaare ei ole